Brandverzekering AG Insurance

Brandverzekering AG Insurance | Pack Home & Assist+

AG InsuranceMet het Pack Home & Assist+ van AG Insurance kan je jouw eigen huis, appartement en de inhoud ervan zo volledig mogelijk beschermen.

Pack Home & Assist+ verenigt verschillende interessante extra’s als uitbreiding van jouw gewone brandverzekering. Zo ontvang je een volledige vergoeding zonder vrijstelling als het bedrag van de schade hoger is dan € 935,30*, tenzij bij schade na uitwerking van elektriciteit (waarvoor de contractuele vrijstelling steeds van toepassing is). Bovendien kan je rekenen op bijstand voor jouw woning.

 • Een vergoeding zonder vrijstelling
  Je krijgt jouw schade volledig terugbetaald als ze meer dan € 935,30* bedraagt (behalve bij schade na uitwerking van elektriciteit zoals een kortsluiting).
 • Bijstand
  Je hebt dringende bijstand nodig aan jouw huis of appartement? Met Home Assist is dit zo geregeld, zelfs zonder gedekt schadegeval.
 • Schroei-schade ook verzekerd
  Hitte veroorzaakt ook schade zonder vlammen of rook. Met Pack Home & Assist+ krijg je een vergoeding tot € 2250 *.
 • Elektro en multimedia verzekerd tegen aankoopwaarde
  Jouw elektrische of elektronische toestellen zijn een kostbaar bezit, maar dalen snel in waarde. Dankzij het Pack Home & Assist+ zijn deze toestellen echter gedekt aan hun volledige aankoopwaarde.
 • Ruimere dekking bij inbraak
  Je krijgt meer terugbetaald bij diefstal. En zit jouw kind op kot, dan is ook zijn of haar inboedel verzekerd tegen diefstal.

Je bent als eigenaar van een huis of appartement op zoek naar een uitgebreide bescherming. Dit geldt zeker voor elektrische of elektronische toestellen en juwelen. Zij vertegenwoordigen immers een hele som. Pack Home & Assist+ biedt een hogere vergoeding dan de klassieke brandverzekering. Voor jouw juwelen ontvang je bij schade steeds een vergoeding op basis van de oorspronkelijke aankoopwaarde, informatica- en multimediamateriaal behouden gedurende drie jaar hun waarde en de andere apparaten zelfs zeven jaar.

Een voorbeeld:

Je kocht 2 jaar geleden een flatscreen voor € 2500 en een tablet voor € 800. Door waterschade raken beide toestellen volledig beschadigd.

​ ​

Zonder Pack Home & Assist+ ​

Met Pack Home & Assist+ ​

De vergoeding in nieuwwaarde (=de waarde op het moment van de schade van twee gelijkwaardige toestellen) bedraagt​ : Vergoeding volgens de aankoopprijzen van de beschadigde toestellen​

Flatscreen ​

€ 1950

Tablet ​

€ 400

€ 800

Contractuele vrijstelling ¹ ​

€ 241,82

€ 0

Schadevergoeding ​

€ 2108,18

3300

¹ Contractuele vrijstelling van juni 2013

Je krijgt in sommige gevallen bij diefstal een verdubbeling van de maximale schadevergoeding. Dit is zo bij diefstal van juwelen, inbraak in een bijgebouw of een overval op straat. Bovendien wordt de dekking uitgebreid tot de inhoud van het studentenkot van uw kinderen

Je geraakt geblesseerd door een schadegeval dat gedekt is in het basiscontract van Top Woning? Dan krijg je de medische kosten of begrafeniskosten bij een overlijden terugbetaald.

Bovendien heb je recht op een vergoeding tot € 2 250* bij schroeischade. Dat is de schade die veroorzaakt wordt door hitte zonder vlammen of rook (bv. een gaatje in een gordijn door een lamp die te dicht staat).

Waar en wanneer ben ik verzekerd?

​De waarborgen in Pack Home & Assist+ zijn geldig in België bij schade aan jouw huis of appartement of de inhoud. Maar ook wereldwijd ben je verzekerd voor de inboedel die u tijdelijk meeneemt of bij diefstal met geweld of bedreiging.

Je hoeft maar één telefoontje te plegen en een specialist neemt jouw dossier ter harte.

Bij dringende problemen met jouw woning, staat er 24 uur per dag iemand klaar om jou te helpen. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen: een technicus komt bij jou thuis en AG Insurance betaalt tot driemaal per jaar de factuur voor de verplaatsing en de eerste twee werkuren, tot maximaal € 200.

Heb je problemen met jouw slot of ben je jouw sleutels verloren, dan moet je maar even bellen en een slotenmaker komt jou ter hulp gesneld.