Europ Assistance verzekeringen
Verzekeringen

Europ Assistance verzekeringen

Europ AssistanceDe prioriteit van Europ Assistance is gericht op de menselijke relatie en zorg voor haar klanten.

Daarom engageert Europ Assistance zich om op innoverende, verantwoordelijke en gepersonaliseerde wijze een antwoord te bieden aan de noden van haar klanten, overal ter wereld.

Altijd dicht bij jou als klant

Dankzij haar wereldwijd netwerk waakt Europ Assistance over  meer dan 300 miljoen mensen in meer dan 200 landen, dag en nacht, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Dankzij de inzet van haar ruim 7 000 medewerkers, 38 plaatselijke bedrijven en 420 000 dienstverleners biedt de Europ Assistance Groep haar klanten een geografische en menselijke nabijheid en levert ze oplossingen die perfect aansluiten op hun noden.

Gemeenschappelijke waarden

In de Care Services plaatst Europ Assistance de mens centraal. Om zorg te dragen voor haar klanten engageren de medewerkers van de Europ Assistance Groep zich om gemeenschappelijke waarden uit te dragen:

  • Pioniersgeest
  • Integriteit
  • Waardencreatie
  • Teamgeest
  • Engagement naar de klant toe

Innovatieve producten & dienstverlening

Trouw aan haar pioniersgeest heeft Europ Assistance innovatie centraal geplaatst binnen de Care Services. Nieuwe gepersonaliseerde diensten maken deel uit van de Care Revolution, verrijkt door de nieuwe technologieën, aangepast aan elke omgeving en ondersteund door krachtige digitale kanalen.

Verantwoordelijk Maatschappelijk Ondernemen (VMO)

Als verantwoordelijk bedrijf wil Europ Assistance bijdragen tot een nieuwe vorm van solidariteit door de mens centraal te stellen in het hart van de economische en sociale vooruitgang. De Europ Assistance Groep engageert zich bij haar klanten en haar medewerkers om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en om wereldwijd bij te dragen tot humanitaire en solidaire initiatieven.