Federale Verzekering
Verzekeringen

Federale Verzekering, de verzekeraar die zijn winst deelt met haar klanten

Federale VerzekeringGesterkt door meer dan 100 jaar ervaring biedt Federale Verzekering een volledig aanbod verzekeringen en van financiële producten voor zowel particulieren als ondernemingen. Het gamma verzekeringen omvat de volgende producten:

Op het einde van elke zomer krijgen de klanten van Federale Verzekering een deel van hun premie terugbetaald in de vorm van restorno’s.

Federale Verzekering kan dergelijke winsten delen met haar klanten gezien zij als verzekeraar is samengesteld uit onderlinge en coöperatieve maatschappijen en er dus geen externe aandeelhouders zijn die hun deel van de winst opeisen zoals bij andere verzekeringsmaatschappijen.

Het doel van Federale Verzekering is dan ook niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar wel om haar klanten een maximale bescherming te bieden. Voor de meeste van haar klanten leveren deze restorno’s jaarlijks verschillende honderden euro’s op.

Klanten die een levensverzekering, groepsverzekering of een andere spaar- of beleggingsformule hebben afgesloten, genieten bij Federale Verzekering van een hoger rendement dankzij de grote jaarlijkse deelname in de winst.