Verzekeringen

AG Insurance verzekeringen, jouw betrouwbare en solide partner

AG Insurance VerzekeringenAG Insurance is de marktleider in de Belgische verzekeringssector en beschikt over meer dan 190 jaar ervaring en expertise.

Ondertussen is AG Insurance met haar meer dan 3,5 miljoen klanten uitgegroeid tot de marktleider voor verzekeringen in België. Eén Belg op drie is klant bij AG Insurance.

Missie

​AG Insurance wil een betrouwbare en solide partner zijn voor haar klanten en voor haar netwerk van partners die de producten van AG Insurance verdeelt. Dit doen ze door kwaliteitsvolle verzekeringen, innovatieve producten en een topservice aan te bieden.

AG Insurance wil haar positie van marktleider versterken door

  • haar intense samenwerking met verzekeringsmakelaars verder te verzekeren,
  • zich te onderscheiden als voornaamste verzekeringsmaatschappij in België,
  • en door solide en duurzame relaties met haar klanten te onderhouden.

Het gamma verzekeringen van AG Insurance beantwoordt aan de behoeften van alle marktsegmenten: van particulieren tot professionals , van zelfstandigen tot grote ondernemingen, elke klant vindt bij ons zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen (autoverzekering, brandverzekering, ongevallenverzekering, verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, hospitalisatieverzekering,…). Bovendien helpt AG Insurance haar klanten met alle mogelijke oplossingen voor hun aanvullend pensioen.

In totaal worden de verzekeringen van AG Insurance aangeboden door meer dan 3.500 zelfstandige makelaars en Fintro-agenten. Je kan hiervoor terecht in zowat 900 kantoren van BNP Paribas Fortis die onze verzekeringen mee verdelen en in bijna 700 postkantoren van Bpost bank.

Voornaamste activiteiten

AG Insurance verzekert gezinnen die zichzelf en hun bezittingen willen beschermen via een autoverzekering, brandverzekering, ongevallenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, hospitalisatieverzekering,… en helpt haar klanten via levensverzekeringen om hun financiële toekomst veilig te stellen via formules om optimaal te sparen of te beleggen. Ook zelfstandigen en ondernemingen worden dagelijks geholpen door AG Insurance zodat zij hun activiteiten en medewerkers optimaal kunnen beschermen.

Via AG Real Estate (een dochteronderneming van AG Insurance) wordt een deel van de activa van AG Insurance geïnvesteerd in vastgoed.