Zichtrekening
BNP Paribas Fortis

Zichtrekening BNP Paribas Fortis

Kies je voor een zichtrekening van BNP Paribas Fortis, dan kies je uit de volgende formules: de standaard Zichtrekening voor wie alleen een rekening nodig heeft, zonder bankkaart of andere extra’s, de gratis zichtrekening voor jongeren tot 18 jaar uit het Welcome Pack, het Hello4You pakket met een gratis zichtrekening voor jongeren tussen 18 jaar en 27 jaar, de Comfort Pack zichtrekening met tot 3 zichtrekeningen of de all-inclusive Premium Pack zichtrekening. Hieronder en via de knoppen hierboven kan je het aanbod van BNP Paribas Fortis vergelijken en rechtstreeks je zichtrekening openen.

Zichtrekening

De BNP Paribas Fortis Zichtrekening is bestemd voor wie enkel een rekening nodig heeft, zonder bankkaart of andere extra’s. Je kiest bij deze formule enkel de bankproducten- en diensten die je zelf wenst en betaalt voor deze individuele producten en diensten.

Welcome Pack

Het Welcome Pack is een gratis pakket met een BNP Paribas Fortis zichtrekening voor jongeren onder de 18 jaar. Het omvat behalve een zichtrekening ook een personaliseerbare bankkaart, een herlaadbare betaalkaart en toegang tot online banking op je pc en ebanking via je smartphone.

Hello4You

Hello4You is een gratis pakket voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Dit pakket omvat met onder andere een zichtrekening, een bankkaart, een herlaadbare betaalkaart en het gebruik van PC banking en Easy banking.

Het Hello4You pakket wordt door BNP Paribas Fortis aangeboden in samenwerking met Hello Bank. Hello Bank is namelijk het onderdeel van BNP Paribas Fortis en is vooral gericht op mobiel & online bankieren.

Comfort Pack

Het Comfort Pack van BNP Paribas Fortis is de all-inclusive zichtrekening die een zeer ruim dienstenpakket omvat. Het combineert de diensten voor mobiel & online banking met persoonlijk advies in één van de BNP Paribas Fortis bankkantoren in jouw buurt.

Wanneer je kiest voor deze formule, dan beschik je over een pakket dat onder meer tot 3 zichtrekeningen voor privégebruik omvat, bankkaart(en), een kredietkaart (mits aanvaarding) of een prepaid betaalkaart, PC banking, Easy banking, Phone banking en een loyaliteitsprogramma.

Premium Pack

Het Premium Pack is net zoals de Comfort Pack zichtrekening een all-inclusive zichtrekening waarmee je jouw dagelijkse bankzaken kan verrrichten. Voor een vaste prijs per maand kan je onbeperkt alle online banking diensten gebruiken, evenals een persoonlijke dienstverlening in een kantoor van BNP Paribas Fortis, zowel voor dagelijkse verrichtingen als voor advies op maat. Elk jaar kan je dankzij het inbegrepen Premium Bonus systeem tot 12 bonussen ter waarde van 1 maandbijdrage (€ 5,75) verdienen door producten & diensten van BNP Paribas Fortis te gebruiken. Dankzij dit spaarsysteem kan je jouw bijdragen 100% terugverdienen, zodat deze zichtrekening volledig gratis wordt.

Zichtrekening BNP Paribas Fortis

 • Kies enkel de diensten die je echt nodig hebt
  Je kiest bij de standaard basisformule voor een zichtrekening met basisdiensten. Wil je later meer diensten kunnen gebruiken, dan kan je jouw Zichtrekening hiermee uitbreiden op het moment dat je ze effectief nodig hebt.
 • Flexibele instapformule & overstapmogelijkheid
  Je kan op elk moment overstappen naar één van de meer uitgebreide formules, zoals de Premium Pack zichtrekening of de Comfort Pack zichtrekening.

Welcome Pack

 • Gratis bankverrichtingen
  Overschrijvingen, geldafhalingen in euro, stortingen … bij deze zichtrekening is alles gratis. Op 18 jaar wordt het Welcome Pack automatisch omgezet naar Hello4You, ons gratis aanbod voor jonge volwassenen (tot en met 27 jaar).
 • Uitgavenlimieten afgestemd op jongeren
  De limiet voor geldafhalingen aan de automaat bedraagt 125 euro per dag en 250 euro per week. Voor betalingen is dat 250 euro per dag en per week. Die limieten kunnen steeds aangepast worden in het kantoor op aanvraag van de ouders.
 • Gratis personaliseerbare bankkaart
  Elk jaar kan je via een Welcome Pack één keer gratis jouw bankkaart laten personaliseren met een foto of afbeelding naar keuze.
 • Gratis Prepaid bankkaart
  Dankzij de gratis Prepaid card kan je betalen op het Internet of in het buitenland zonder kredietkaart. Deze herlaadbare betaalkaart is beschikbaar vanaf 15 jaar en dient te worden aangevraagd door de ouders van de jongere.
 • Welkomstgeschenk
  Wanneer je bij BNP Paribas Fortis een Welcome Pack opent ontvang je gratis een koptelefoon.

Hello4You

 • Gratis mobiel bankieren
  Met de gratis Hello4You zichtrekening van Hello Bank die je via BNP Paribas Fortis kan afsluiten kan je gratis aan online banking doen. Dit houdt in dat je geld kan overschrijven, betalen met je bankkaart en geld afhalen aan bankautomaten in zowel België als in het buitenland, ebanking via het Internet via PC banking of mobile ebanking op je smartphone of tablet pc met Easy banking
 • Gratis Hello Prepaid Card om makkelijk te betalen met een herlaadbare betaalkaart
  Met de Hello Prepaid cardbetaal je veilig en vlot in winkels, restaurants, hotels … overal ter wereld én op het internet. Je kunt er ook geld mee afhalen aan automaten. Vraag je gratis Hello Prepaid card aan in een kantoor van BNP Paribas Fortis of bij het Hello Team op 02 433 41 21.
 • Gratis spaarrekening openen met de Hello4You Spaarrekening
  Je kan eveneens een gratis spaarrekening openen van Hello Bank, namelijk de Hello4You Spaarrekening. Deze gratis spaarrekening biedt een hogere basisrente voor jongeren van 18 jaar tot en met 27 jaar.

Comfort Pack

 • Vaste prijs zonder verrassingen
  Voor een maandbijdrage van € 2,60 kan je dankzij het Comfort Pack aan online banking doen via PC banking, Easy banking, Phone banking en aan de Self-automaten in de kantoren van BNP Paribas Fortis.
  Je kan eveneens tot 6 verrichtingen per rekening en per jaar laten uitvoeren in een kantoor van BNP Paribas Fortis of via Phone banking. Dit kunnen de volgende bankverrichtingen zijn: papieren overschrijving, geld afhalen aan het loket, uitgave en bestelling van een chequeboekje.
 • Online en wereldwijd betalen
  In de prijs van het Comfort Pack is ook 1 Classic kredietkaart(mits aanvaarding van jouw aanvraag) of 1 Prepaid betaalkaart De Prepaid bankkaart is een herlaadbare betaalkaart die kan worden gebruikt zoals je een kredietkaart gebruikt. Je dient op voorhand deze op te laden met een bepaald bedrag.
 • 3 zichtrekeningen voor de prijs van 1
  Je kan ook zonder een meerprijs te hoeven betalen tot twee extra zichtrekeningen toevoegen aan jouw pakket. Deze extra gratis zichtrekeningen omvatten alle zelfde diensten van de eerste zichtrekening, dus je kan hiermee ook gratis rekeninguittreksels ontvangen, bankkaarten gebruiken, PC banking, Easy banking, etc. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een aparte rekening wenst voor jouw vaste kosten, of als je een gezamenlijke zichtrekening wil om te delen met jouw partner.
 • Tot 50% terugbetaling van jouw maandbijdragen
  Elk jaar kan je tot 6 bonussen ter waarde van 1 maandbijdrage (€ 2,60) verdienen door producten en diensten van BNP Paribas Fortis te gebruiken. Je krijgt het totale bonusbedrag automatisch op jouw zichtrekening gestort.

Premium Pack

 • Vaste prijs, geen verrassingen
  Voor een maandbijdrage van € 5,75 kan je aan ebanking doen via PC banking, Easy banking, Phone bankingen onze Self-automaten inbegrepen.
  Je kan via dit pakket ook zoveel bankverrichtingen laten uitvoeren als je wil door een adviseur in een kantoor van BNP Paribas Fortis of via Phone banking. Deze verrichtingen kunnen papieren overschrijvingen zijn, geldafhalingen aan het loket, chequeboekjes en het uitgeven van cheques.
 • Veilig en vlot betalen met Gold kredietkaart en Prepaid betaalkaart
  Het Premium Pack bevat voor elke rekeninghouder één Gold-kredietkaart(na aanvaarding van je aanvraag) en één Prepaid bankkaart per rekening. De Prepaid bankkaart is een herlaadbare betaalkaart die kan worden gebruikt zoals je een kredietkaart gebruikt. Je dient op voorhand deze op te laden met een bepaald bedrag.
 • 3 zichtrekeningen voor de prijs van 1
  Je kan gratis tot 2 extra zichtrekeningen toevoegen aan jouw premium pack. Deze extra gratis zichtrekeningen omvatten alle zelfde diensten van de eerste zichtrekening, dus je kan hiermee ook gratis rekeninguittreksels ontvangen, bankkaarten gebruiken, PC banking, Easy banking, etc. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een aparte rekening wenst voor jouw vaste kosten, of als je een gezamenlijke zichtrekening wil om te delen met jouw partner.
 • Tot 100% terugbetaling van jouw maandbijdragen
  Elk jaar kunt u tot 12 bonussen ter waarde van 1 maandbijdrage (€ 5,75) verdienen door producten en diensten van BNP Paribas Fortis te gebruiken. Dankzij dit spaarsysteem kan je jouw bijdragen 100% terugverdienen, zodat deze zichtrekening volledig gratis wordt. Je krijgt het totale bonusbedrag automatisch op jouw zichtrekening gestort.
 • Gratis vervanging van jouw bankkaarten
  Wanneer je jouw bankkaart of kredietkaart verliest, of wanneer deze gestolen of beschadigd geraakt, dan ontvang je gratis een nieuwe.

Welcome Pack zichtrekening

 • Zichtrekening: Gratis
 • Geldafhalingen en betalingen: Gratis binnen de eurozone, buiten de eurozone niet gratis
 • Rekeninguittreksels: Gratis bij opvraging via PC banking of de uittrekselprinters in de kantoren van BNP Paribas Fortis. Kies je voor verzending per post, dan betaal je enkel de portkosten

Hello4You zichtrekening

 • Zichtrekening: Gratis
 • Bankkaart: Gratis
 • PC banking: Gratis
 • Easy banking: Gratis
 • Verrichtingen aan het loket: Gratis
 • Rekeninguittreksels: Gratis bij opvraging via PC banking of de uittrekselprinters in de kantoren van BNP Paribas Fortis. Kies je voor verzending per post, dan betaal je enkel de portkosten
 • Vervanging kaart bij verlies of diefstal: Eén gratis vervanging per jaar, daarna € 8 euro per kaart
 • Personaliseren bankkaart: Eén keer per jaar gratis, voor meer dan dat € 9,50 per personalisatie

Comfort Pack zichtrekening

 • Comfort Pack: € 2,60 / maand.
 • Rekeninguittreksels: Gratis bij opvraging via PC banking of de uittrekselprinters in de kantoren van BNP Paribas Fortis. Kies je voor verzending per post, dan betaal je enkel de portkosten
 • Bankverrichtingen aan loket: 6 verrichtingen per rekening en per jaar inbegrepen (papieren overschrijvingen, geld afhalen aan het loket, bestellen en uitgeven van een chequeboek). Per extra verrichting € 1
 • Betalingen en geldafhalingen met bankkaart: inbegrepen voor België als alle landen van de eurozone

Premium Pack zichtrekening

 • Premium Pack: € 5,75 / maand.
 • Rekeninguittreksels: Gratis bij opvraging via PC banking of de uittrekselprinters in de kantoren van BNP Paribas Fortis. Kies je voor verzending per post, dan betaal je enkel de portkosten
 • Betalingen en geldafhalingen met bankkaart: inbegrepen voor België als alle landen van de eurozone
BANK FORMULE AANVRAGEN PRIJS AANTAL BANK KAARTEN KREDIET KAARTEN
ING Bank ING Lion Account Aanvraag Gratis 2 Bancontact Maestro Nee Optioneel VISA of MasterCard
ING Bank Groene ING Rekening Aanvraag € 30 per jaar 2 Bancontact Maestro Nee Optioneel VISA of MasterCard
ING Bank Jongeren rekening Aanvraag Gratis 1 Bancontact (enkel België) Nee
Hello Bank Zichtrekening Hello Bank Aanvraag Gratis 2 Bancontact Maestro Nee
Deutsche Bank DB M@X E-Account Aanvraag Gratis 1 Bancontact Maestro Ja 1 x MasterCard Titanium
KBC Bank KBC Basisrekening Aanvraag Gratis 1 Bancontact Maestro Nee
KBC Bank KBC Plusrekening Aanvraag vanaf € 2 2 Bancontact Maestro Nee Optionele kredietkaarten
AXA Bank AXA St@rt2bank Aanvraag Gratis 2 Bancontact Maestro Ja 2 x VISA Classic
AXA Bank AXA Comfort2bank Aanvraag € 42 per jaar 2 Bancontact Maestro Ja 2 x VISA Classic
Belfius Bank Belfius Pulse Aanvraag Gratis 2 Bancontact Maestro Nee
Belfius Bank Belfius Pulse White Aanvraag € 12 per jaar 1 Bancontact Maestro Ja 1 x MasterCard White
Belfius Bank Belfius Comfort Aanvraag € 30 per jaar 2 Bancontact Maestro Nee
Belfius Bank Belfius Comfort Gold Aanvraag € 78 per jaar 2 Bancontact Maestro Ja 2 x MasterCard Gold
BNP Paribas Fortis Hello4You jongeren   Gratis 2 Bancontact Maestro Nee
BNP Paribas Fortis Zichtrekening BNP Paribas Fortis   € 12 per jaar Nee Nee
BNP Paribas Fortis Comfort Pack   € 31,20 per jaar 6 Bancontact Maestro Ja 1 x VISA Classic of MasterCard Gold
BNP Paribas Fortis Premium Pack   € 69 per jaar 6 Bancontact Maestro Ja 1 x VISA Classic of MasterCard Gold
BANK FORMULE AANVRAGEN PRIJS AANTAL BANK KAARTEN KREDIET KAARTEN