Ethias Verzekeringen
Verzekeringen

Ethias Verzekeringen, je vertrouwenspartner

EthiasIn de wereld van vandaag, die geconfronteerd wordt met grote ecologische en maatschappelijke uitdagingen, zijn de zuiver financiële aspecten niet langer voldoende voor de langetermijnvisie van een onderneming.

Trouw aan haar waarden werkt Ethias reeds vele jaren aan een dynamisch en overlegd beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Ethias Verzekeringen

Het verzekeringsaanbod van Ethias omvat de volgende producten:

Ethias innoveert

Ethias Verzekeringen is een innovatieve en verantwoordelijke verzekeringsmaatschappij. Men tracht maximaal individuele energie en creativiteit te bundelen om het succes te blijven garanderen van de onderneming en dit ten dienste van haar klanten en van haar waarden.

Ethias ontving reeds 5 Innovatietrofeeën, waarvan 3 op het vlak van MVO (de waarborg “Een Hart voor Sport”, de meteorologische waarschuwingsdienst “Ethias-KMI Preventie” en de tool “Publi-Plan”). Ethias was ook de eerste – en tot op vandaag enige – verzekeraar die het Sociaal Label (in 2003) en het Gelijkheid-Diversiteitslabel (in 2006) heeft ontvangen.

De waarden van Ethias

Menselijkheid

Het uitgangspunt is hier voor Ethias de overtuiging dat een verzekering een dienst moet zijn die toegankelijk is voor iedereen.

Ethiek

Het respect voor haar klanten en de naleving van haar engagementen.

Engagement

Het voortdurend streven om producten en diensten aan te bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding en afgestemd op de noden van haar klanten.

Nabijheid

De wil om een simpel en snel antwoord te geven op de vragen van haar klanten.