Autoverzekeringen Ethias

Ethias Autoverzekering

Ethias autoverzekeringAan het stuur van jouw wagen ben je nooit veilig voor een ongeval en dat kan zware financiële gevolgen hebben. Voor jouw autoverzekering biedt Ethias u een optimale prijs-kwaliteitsverhouding met een aantrekkelijke premie en tal van voordelen die jou meer dekking bieden dan de meeste andere maatschappijen.

  • Omnium zonder vrijstelling bij herstelling bij een van onze erkende herstellers
  • Een korting + joker voor goede bestuurders en groene wagens
  • Voordelige tarieven voor jonge bestuurders
  • Een snelle en persoonlijke schaderegeling
  • 24 uur per dag bijstand en vele andere gratis voordelen dankzij de waarborg Mobility

Diefstal

Deze waarborg verzekert het motorrijtuig en zijn toebehoren tegen:

  • diefstal gepleegd door braak
  • diefstal gepleegd met lichamelijk geweld (carjacking)
  • diefstal na braak en indringing in het gebouw waar het motorrijtuig is geparkeerd (homejacking)
  • schade toegebracht door een dief door ongeval of kwaadwillige daad
  • braakschade veroorzaakt bij diefstal of een poging tot diefstal

Brand

Deze waarborg verzekert het motorrijtuig en zijn toebehoren tegen brand, schade door vuur, ontploffing, steekvlammen, bliksem en kortsluiting, waar de gebeurtenis zich ook voordoet en wat ook de oorzaak ervan is.

Glasbreuk

Deze waarborg verzekert zonder vrijstelling de schade ingevolge het breken van de voorruiten/of de zij- en achterruiten (achteruitkijkspiegels en lichten zijn niet gedekt).

Natuurkrachten en aanraking met dieren

Deze waarborg komt tussen bij schade die rechtstreeks en onmiddellijk voortvloeit uit: het neerstorten van rotsen, stenenval, terreinverschuiving, lawines, druk van sneeuwmassa, storm, hagel, overstroming, orkaan, tornado, wervelstorm,aardbeving, vulkaanuitbarsting, vloedgolf. Daarnaast is eveneens de schade door een onverwachte aanraking met een dier verzekerd.

Stoffelijke schade

Wij verzekeren de schade aan het omschreven motorrijtuig door een ongeval ten gevolge van schok, val, omkantelen of aanrijding.

Wanneer de herstelling uitgevoerd wordt bij een van onze erkende herstellers, is de vrijstelling € 0* en krijg je een gratis vervangwagen tijdens de periode van de herstelling.

Je krijgt korting op de premie van de Omnium en de Omnium Plus wanneer je kiest voor een formule met vrijstelling in geval van stoffelijke schade. Hoe hoger de vrijstelling, hoe groter de korting (die eveneens van toepassing is wanneer u de herstelling laat uitvoeren bij een erkende Ethias-hersteller).

* Indien de verzekerde ouder is dan 30 jaar.