Autoverzekeringen

AXA autoverzekering

AXA autoverzekeringAXA Belgium is een bank- en verzekeringsonderneming met zo’n 4000 makelaars, 750 bankagenten en 4100 medewerkers die hun kennis & expertise ten dienste stellen van bijna 3 miljoen klanten.

Werkwijze

De AXA autoverzekering en andere verzekeringen worden verdeeld via AXA bankkantoren, exclusieve AXA-makelaars en onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Doelgroep

Het ruime aanbod AXA verzekeringen is gericht op een ruim publiek.

De AXA autoverzekering is beschikbaar voor iedereen, inclusief jongeren. Jongeren wiens ouders reeds een verzekering bij AXA hebben afgesloten ontvangen bovendien een korting op hun premie.

Met de AXA Happy Generation-formule biedt AXA een korting tot 22% aan indien je ouder bent dan 50 en minstens 30 jaar rijervaring op zak hebt.

AXA biedt motorrijders ook een bijzonder aantrekkelijk voorstel, namelijk een korting van maar liefst 75% op hun motorverzekering indien ze hun autoverzekering bij AXA afsluiten.

Gezinnen genieten exclusieve voordelen via het AXA Happy Family-programma.

Voordelen

Voor het berekenen van de premie van jouw autoverzekering gebruikt AXA niet het bekende bonus-malus systeem dat de meeste andere verzekeraars hanteren. AXA berekent de premie namelijk op basis van jouw rijstijl en schadeverleden. Hierdoor genieten voornamelijk voorzichtige chauffeurs zonder schadeverleden van heel aantrekkelijke tarieven voor een autoverzekering met uitgebreide waarborgen.