Autoverzekeringen AXA

AXA Happy Generation

​Ben je 50 jaar of ouder? Dan behoor je tot de Happy Generation

AXA VerzekeringenVijftigers genieten bij AXA van een optimale autoverzekering met extra ruime dekkingen en dit aan een voordelige premie.

Als vijftiger betaal je voor jouw verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering tot 25% minder dan jongere bestuurders die minder rijervaring hebben.

Voordelen

 • Kwaliteitsgarantie
  Je beschikt over een heel volledige autoverzekering met vele inbegrepen diensten waaronder de dienst Eerste Hulp bij Ongeval. Je geniet eveneens van de schitterende dienstverlening in de autogarages aangesloten bij het AXA servicenetwerk.
 • Servicegarantie
  Jouw verzekeringsmakelaar verleent jou onafhankelijk advies. In geval van een ongeval zal jouw verzekeringsmakelaar jou vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat jouw dossier binnen de kortste termijn wordt afgehandeld.
  Jouw AXA makelaar zal jouw belangen verdedigen en erop toezien dat je krijgt waar je recht op hebt bij schadegevallen.
 • Toekomstgarantie
  AXA heeft er zich toe verbonden om verzekeringscontracten nooit alleen op basis van leeftijd op te zeggen. Er wordt steeds in samenspraak met jou naar de beste oplossingen gezocht.
 • Mobiliteitsgarantie
  Met een AXA autoverzekering rij je met een gerust gemoed. Het uitgebreide AXA netwerk van geconventioneerde garages zal jou een vlotte dienstverlening leveren wanneer jouw voertuig geïmmobiliseerd door een ongeval. Je kan rekenen op AXA Assistance om jou auto te laat slepen naar één van de dichtstbijzijnde geconventioneerde garages  waar je een vervangwagen ter beschikking krijgt die kan worden gebruikt tot wanneer jouw wagen hersteld is.
  In geval van autodiestal of bij totaalverlies (‘total loss’) hoef je niet te panikeren. We zorgen er in deze omstandigheden ook voor dat je mobiel kan blijven.