Autoverzekeringen AXA

Omniumverzekering Comfort Auto | AXA

Full Omnium autoverzekering

AXA omniumverzekering​Jouw auto is nieuw of minder dan 5 jaar oud?
In dat geval kan je jouw verzekering burgerlijke aansprakelijkheid het best aanvullen met een omniumverzekering. Met de hulp en het advies van jouw makelaar stel je à la carte de bescherming samen die het best overeenstemt met jouw prioriteiten.

Je kan de bedragen van de vrijstelling combineren met de afschrijvingen zoals je zelf wenst. Hier een paar voorbeelden van oplossingen.

Voordelen

Het AXA Protection aanbod is de ideale oplossing indien je voornamelijk op zoek bent naar een goed evenwicht in een globale bescherming voor jou, jouw gezin en jouw auto.
Het Protection aanbod kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een gemiddelde vaste vrijstelling en een 100% vergoeding gedurende zes maanden.

Op zoek naar maximale bescherming voor jouw wagen?

Indien je op zoek bent naar maximale bescherming voor jouw auto, dan kan je kiezen voor het Premium aanbod dat een volledigere bescherming biedt. Deze verzekering voorziet onder meer in de terugbetaling van de maximale waarde van de auto in het geval deze onherstelbaar is geraakt of in waarde is gedaald.

Bij de Premium full omniumverzekering kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vergoeding van 100% van de waarde van het voertuig en dit gedurende een periode van 12 of 24 maanden. Je kan ook kiezen voor een lagere vrijstelling, evenals voor de Engelse vrijstelling. In het geval van een Engelse vrijstelling wordt het bedrag dat ter uwen laste blijft, geschrapt bij totaalverlies of wanneer de herstellingkost hoger is dan het vooraf bepaalde vrijstellingsbedrag.

Wens je enkel jouw essentiële basisbehoeften te verzekeren?

Het aanbod Essential is de juiste keuze indien je aan een scherpe prijs enkel de meest courante schade van jouw wagen wenst te verzekeren. Jouw omnium verzekeringspremie wordt dan zo scherp mogelijk berekend, rekening houdend met een hogere vrijstelling die je betaalt bij een ongeval en met een afschrijving op basis van de werkelijke waarde van jouw wagen.

De Joker Comfort Auto: bescherming voor jouw autoverzekeringspremie

De Joker Comfort Auto kan onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt bij een schadegeval en zorgt ervoor dat het bedrag voor jouw verzekeringspremie niet verhoogt. Een AXA verzekeringsmakelaar kan jou informeren over de voorwaarden en details omtrent deze optie.

Kwaliteitsservice

Bij een ongeval in België :

  • kan je jouw defecte of beschadigde voertuig laten wegslepen naar een aangesloten herstelplaats.
  • wordt een vervangwagen ter beschikking gesteld gedurende de herstelling van jouw wagen.
  • betaalt AXA de herstelkosten rechtstreeks aan de garage die de wagen heeft hersteld, mits aftrek van de terugvorderbare btw en eventuele vrijstelling.
  • ontvang je bovendien € 75 korting op jouw vaste vrijstelling.
  • wordt de expertiseprocedure versneld.

Vereenvoudigde herstelprocedure voor glasbreuk bij AXA partners

​Voor een vlotte en degelijke herstelling van jouw auto bij glasbreuk heeft AXA samenwerkingen afgesloten met Touring Autoglass en Carglass. Wanneer je bij deze partners jouw glasbreuk of een barst in de voorruit laat herstellen, dan kan je verschillende voordelen genieten.

Happy Family programma

​Het AXA Happy Family programma beloont je voor jouw trouw aan jouw verzekeraar. Je geniet verschillende exclusieve voordelen op basis van het aantal AXA verzekeringen dat je bij jouw verzekeringsmakelaar hebt samenbundelt.

Lees meer over de kenmerken van de Comfort Auto Omniumverzekering van AXA.