Autoverzekeringen

Touring autoverzekering

Touring Verzekeringen autoverzekeringTouring Verzekeringen is een directe verzekeringsmaatschappij die in 1996 is ontstaan door het samensmelten van Touring Club België en AXA.

Touring Verzekeringen is in België nu een onderdeel van de AXA groep die verantwoordelijk is voor directe verzekeringen (verzekeringen die worden aangeboden zonder tussenpersonen/makelaars), net zoals AXA in het buitenland ook andere divisies heeft die directe verzekeringen aanbieden.

Werkwijze

Touring Verzekeringen beschikt over een beperkt kantoornetwerk waar je terecht kan voor vragen en advies over de Touring verzekeringen of om jouw verzekering af te sluiten. Gelet op de aanzienlijke korting van maar liefst 20% die wordt geboden indien je jouw verzekering rechtstreeks afsluit via het Internet is het echter raadzaam om jouw autoverzekering niet af te sluiten in een verkoopskantoor van Touring Verzekeringen.

Doelgroepen

Alle leeftijdscategorieën zijn welkom bij Touring, ook jongeren die minstens één jaar schadevrij hebben gereden en een autoverzekering wensen voor een voertuig met een vermogen van maximum 75 kW.

Voordelen

Via Touring Verzekeringen kan je jou verzekeren aan zeer voordelige tarieven.

Ze bieden ook een uitgebreide lijst kortingen aan voor diverse profielen, waaronder een korting van 15% op een autoverzekering voor motorrijders, 3% tot 9% korting als je verschillende verzekeringen afsluit bij Touring (brandverzekering, autoverzekering, familiale verzekering,…), en tot 25% korting op je autoverzekering via de Touring Kilometerverzekering die bestemd is voor chauffeurs die weinig kilometers rijden per jaar.

Wanneer je jouw autoverzekering afsluit via het Internet geniet je bovendien maar liefst 20% korting.