Leningen Record Bank

Persoonlijke lening Record Bank

Record BankEen persoonlijke lening is een lening op afbetaling die je toelaat om belangrijke aankopen te doen en zonder dat je hiervoor jouw spaargeld of beleggingen dient te gebruiken.

Via het overzicht hieronder kan je een simulatie maken voor de persoonlijke lening van Record Bank en voor andere kredietverstrekkers zodat je snel kan vergelijken welk aanbod het meest aansluit bij jouw wensen, noden en financiële mogelijkheden.

 • Lenen voor een privé-aankoop naar keuze
  Je kan met een persoonlijke lening een aankoop doen zonder dat je hiervoor de kredietverstrekker dient te laten weten welke aankoop je precies wenst te doen. Zo kan je vrij kiezen om bijvoorbeeld een pc aan te kopen, een nieuwe sofa of hobbymaterialen.
 • Budgetcontrole door spreiding van je afbetalingen
  Sommige aankopen kunnen op jouw budget en financiële mogelijkheden wegen. Een persoonlijke lening laat je toe om jouw afbetalingen te spreiden en om jou voldoende financiële ademruimte te bieden.
 • Reeds verkrijgbaar vanaf € 1300
  Je kan reeds een persoonlijke lening afsluiten bij Record Bank voor een bedrag vanaf € 1300. Je geniet een aantrekkelijk tarief met een looptijd op maat van jouw voorkeuren en financiële mogelijkheden. Een Record-kredietmedewerker helpt jou verder met het bepalen van de meest aangewezen looptijd voor jouw lening.
 • Indicatieve voorbeeldberekening voor de persoonlijke lening van Record Bank
  Voor een lening op afbetaling van € 15.000,00 met een looptijd van 48 maanden is het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) 9,99%, de vaste debetrentevoet 9,99%, de maandelijkse aflossing € 377,28 en het totaal terug te betalen bedrag € 18.109,44.

Let op, geld lenen kost ook geld!
De rentevoeten worden op geregelde tijdstippen gewijzigd door financiële dienstverleners. De vermelde rentevoeten op deze website gelden enkel als indicaties. Raadpleeg steeds de website en het contractvoorstel van de betreffende kredietinstellingen om de geldende rentevoeten te verifiëren alvorens een beslissing te nemen.

Simulatie persoonlijke lening

FINANCIËLE INSTELLING RENTE (JKP) SIMULATIE EN OFFERTE MINIMUM BEDRAG MAXIMUM BEDRAG VOOR PRIVÉ GEBRUIK VOOR BEROEP OF BEDRIJF
Auxifina vanaf 5,95% OfferteSimulatie € 1.500 € 75.000 Ja Nee
Persoonlijke lening BNP Paribas Fortis vanaf 7,79% OfferteSimulatie € 1.250 € 50.000 Ja Nee
Persoonlijke lening Record Bank vanaf 9,99% OfferteSimulatie € 1.300 € 100.000 Ja Nee
Persoonlijke lening Beobank vanaf 10% OfferteSimulatie € 2.500 € 70.000 Ja Nee