Leningen Record Bank

Renovatielening Record Bank

Record BankMet een renovatielening kan je aan een voordelig tarief voor grote en kleine renovatiewerken uitvoeren of laten uitvoeren aan je woning. De renovatielening is een lening op afbetaling, waardoor de kosten van een hypothecaire inschrijving wegvallen. Je betaalt met de renovatielening bovendien zelf de rekeningen aan jouw leverancier(s). Zo kan je de aankoop van materialen en de uitvoering van de renovatiewerken volgens jouw voorkeuren spreiden.

Maak hieronder een simulatie voor de renovatielening van Record Bank en andere kredietinstellingen die leningen aanbieden voor de renovatie van je woning.

 • Voordelig tarief
  Je leent aan een voorkeurtarief waardoor je kan genieten van een voordelige lening voor de renovatie van je woning
 • Bruikbaar voor zowel voor grote als kleine werken
  Wanneer je eigenaar bent van het te verbouwen pand, kan je met de renovatielening zowel grote als kleine renovaties vanaf € 2.500,01 uitvoeren.
 • Looptijd tot 120 maanden Afhankelijk van het bedrag dat je nodig hebt voor de renovatiewerken kan je kiezen uit een looptijd van 6 tot 120 maanden.
 • Je betaalt geen dossierkosten, noch notariskosten
 • Je dossier wordt administratief snel afgehandeld
 • Je hoeft jouw spaarboekje niet aan te spreken dankzij deze lening
 • Je dient eigenaar te zijn van het te renoveren pand
 • Je wil ofwel zelf renovatiewerken aan jouw woning uitvoeren maar hebt onvoldoende reserves voor de aankoop van het materiaal, of je hebt via jouw hypotheeklening onvoldoende gebudgetteerd en wil toch graag nog een aantal werken uitvoeren
 • Je bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en wenst graag de afwerking ervan in verschillende fasen uitvoeren

Let op, geld lenen kost ook geld!
De rentevoeten worden op geregelde tijdstippen gewijzigd door financiële dienstverleners. De vermelde rentevoeten op deze website gelden enkel als indicaties. Raadpleeg steeds de website en het contractvoorstel van de betreffende kredietinstellingen om de geldende rentevoeten te verifiëren alvorens een beslissing te nemen.

Simulatie renovatielening

FINANCIËLE INSTELLING RENTE (JKP) SIMULATIE EN OFFERTE MINIMUM BEDRAG MAXIMUM BEDRAG VOOR PRIVÉ GEBRUIK VOOR BEROEP OF BEDRIJF
Renovatielening ING vanaf 2,95% OfferteSimulatie € 2.000 € 100.000 Ja Nee
Auxifina vanaf 5,14% OfferteSimulatie € 2.500 € 75.000 Ja Nee
Record Bank vanaf 2,99% OfferteSimulatie € 2.500 € 100.000 Ja Nee
Beobank vanaf 3,99% OfferteSimulatie € 3.800 € 70.000 Ja Nee