Leningen Record Bank

Overbruggingskrediet Record Bank

Record BankStaat jouw oude woning te koop en wilt je het huis van jouw dromen nu reeds aankopen? Dan kan je hiervoor een overbruggingskrediet afsluiten bij Record Bank.

Dankzij dit krediet ontvang je geld dat je nodig hebt om je nieuwe woning aan te kopen in afwachting van het geld dat je zal ontvangen met de verkoop van jouw huidige woning.

Vraag nu een vrijblijvende offerte bij Record Bank via het overzicht hieronder.

 • Het overbruggingskrediet bouwt een brug tussen je oude en nieuw woning
  Zodra jouw oude huis verkocht is kan je de lening die je hebt aangegaan via het overbruggingskrediet afbetalen.
 • Geniet een looptijd tot 24 maanden
  Terwijl vele andere banken jou slechts 1 jaar de tijd geven om jouw oude huis te verkopen en je overbruggingskrediet terug te betalen, krijg je bij Record Bank dankzij de verlengde termijn meer tijd om te trachten de beste prijs voor jouw oude woning te krijgen tijdens de periode dat je de woning te koop aanbiedt op de vastgoedmarkt. Dit voordeel kan je vele duizenden euros extra opleveren indien je de juiste koper vindt voor jouw woning, hetgeen waarschijnlijker is binnen een periode van maar liefst twee jaar dan wanneer je slechts 1 jaar de tijd krijgt.
 • Kies uit twee formules: Klassiek en Light
  Je krijgt bij Record Bank de keuze tussen een ‘Klassiek’ overbruggingskrediet en een ‘Light’ overbruggingskrediet. Klik hierboven op Formules om meer details te lezen over deze beide formules.
 • Klassiek overbruggingskrediet
  Met het klassiek overbruggingskrediet kan je tot 100% van de marktwaarde van jouw oude huis lenen. Je betaalt dan maandelijks intresten op het bedrag dat je hebt ontleend. Als je jouw oude woning verkoopt, dan betaal je jouw overbruggingskrediet af.
 • Light overbruggingskrediet
  Met de Light-formule van het overbruggingskrediet van Record Bank kan je tot 80% van de marktwaarde van jouw oude huis lenen. Je betaalt geen intresten, maar lost zowel het kapitaal als de intresten af wanneer je jouw oude woning verkocht hebt.

Offerte overbruggingskrediet aanvragen

FINANCIËLE INSTELLING RENTE (JKP) SIMULATIE EN OFFERTE MINIMUM BEDRAG MAXIMUM BEDRAG VOOR PRIVÉ GEBRUIK VOOR BEROEP OF BEDRIJF
Record Bank op aanvraag Offerte € 12.500 max. 100% van de marktwaarde woning Ja Nee