Familiale verzekeringen BNP Paribas Fortis

Top Familiale verzekering, Optie Pack Fietser

BNP Paribas Fortis VerzekeringenHet Pack Fietser is de enige ongevallenverzekering – mét bijstand – die het hele gezin en alle fietsen kan dekken. Het Pack Fietser is er voor iedereen die fietst.

Je kan kiezen voor een individuele formule, een formule per koppel of een formule voor álle gezinsleden. Het Pack Fietser vertrekt immers van de vaststelling dat volwassenen maar zeker ook kinderen kwetsbaarder zijn op de fiets. Zelfs een onschuldig lijkende val kan leiden tot hoge medische kosten.

  • Het Pack Fietser hoort bij de familiale verzekering. Het komt tussen in geval van lichamelijke letsels, blijvende invaliditeit of overlijden van de fietser en de verzekerde passagier(s) als gevolg van een ongeval met de fiets en dit zonder vrijstelling.
  • Het Pack Fietser vergoedt de schade aan fiets en toebehoren (helm, kinderzitje, karretje, …) volgens de gekozen optie van EUR 1.000,00 of EUR 2.000,00 en dit voor zover het ongeval tezelfdertijd een arbeidsongeschiktheid (of gelijkgesteld) van de verzekerde van minimum twee dagen tot gevolg heeft. In dit geval betaal je enkel een vrijstelling van EUR 50,00.
  • Uitgebreide bijstand bij een ongeval, panne of diefstal (in België en tot 30 km over de landsgrens).
  • Bij pech onderweg op minimaal 1 km van jouw domicilie kan je deze bijstand inroepen.

Fietsen naar school of het werk, de zondagse uitstap, een tochtje met de mountainbike, een fietsvakantie in eigen land of het buitenland. Het Pack Fietser is altijd op de afspraak.

Premies

Individueel

Koppel

Gezin

Optie € 1.000,00

€ 49,00

€ 69,00

€ 79,00

Optie € 2.000,00

€ 69,00

€ 89,00

€ 99,00

Tarieven per 01.01.2015

Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance aangeboden door BNP Paribas Fortis.