Familiale verzekeringen BNP Paribas Fortis

Familiale Verzekeringen | BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis VerzekeringenJouw gezin verdient de beste bescherming tegen de risico’s verbonden aan het dagelijkse leven. Daarom kies je voor verzekeringen waarop je in elke situatie kan vertrouwen omdat ze berekend zijn op elk risico.

Top Familiale

De Top Familiale Verzekering dekt schade waarvoor jij of jouw gezinsleden aansprakelijk zijn. Je kan bij deze verzekering optionele extra dekkingen kiezen om nog meer zekerheden op maat te genieten.

Hospitalisatieverzekering Plus

De Hospitalisatieverzekering Plus beschermt jou tegen de financiële gevolgen van een hospitalisatie, waar ook ter wereld.

Pensioenverzekering

Met een Pensioenverzekering zorg je voor extra inkomen bij jouw pensioen.

Tijdelijke overlijdensverzekering

Met een Tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal beschikt jouw gezin over een geruststellende financiële reserve als je vroegtijdig zou overlijden.

Uitvaartzorg Verzekering

Met een Uitvaartzorg Verzekering zorg je voor een uitvaart volgens jouw wensen. Zonder jouw nabestaanden financieel te belasten.

Rekeningverzekering

Als je overlijdt door een ongeval, krijgen jouw nabestaanden ook nog eens af te rekenen met de plotse financiële gevolgen. Vermijd dat, en help hen jouw tegoeden op uw rekening te verzilveren met de Rekeningverzekering.

Effectenrekeningverzekering

Vermijd de financiële gevolgen waar uw nabestaanden mee geconfronteerd worden als je overlijdt door een ongeval. Help hen jouw effecten op jouw effectenrekening te verzilveren met de Effectenrekeningverzekering.

Verzekering Vaste Kosten

Met de Verzekering Vaste Kosten geniet je voor een overgangsperiode van maximaal 12 maanden een uitkering als je getroffen wordt door een totale invaliditeit (tijdelijk of permanent) of als je buiten je toedoen jouw job verliest.