Hello Bank Internetbankieren
BNP Paribas Fortis Bank

Hello Bank, de mobiele bank van BNP Paribas Fortis

Doen wat je wil, wanneer je dat wilt, waar je ook bent!

Hello BankHello bank! is dé mobiele bank, zonder loket en steeds beschikbaar op jouw smartphone of tablet. Je hebt al jouw bankdiensten altijd veilig en zorgeloos bij jou.

Met een gratis aanbod op maat van jouw levensstijl biedt Hello bank! een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing voor iedereen.

100% mobiel

Hello bank! heeft een innovatieve kijk op de moderne bank. Ze voelt zich thuis in de tijdsgeest en is er voor de generatie die altijd online is, contant rondzwerft, druk in de weer is, weinig tijd heeft en toch hartstikke veilig en mobiel wil bankieren.

Hello Team

Een team van bankexperts en nieuwe technologieën die ernstig werken én denken, maar rondlopen op sneakers. Ze beantwoorden elke vraag op een correcte, professionele en bijzonder vriendelijke manier via Facebook, Twitter, e-mail of telefoon.

Hello universum

Hello bank! is meer dan een bank. Het is een universum dat constant uitbreidt en waar muziek (Hello play!), evenementen en exclusieve deals (Hello space!), trends in mobile, social en banking (Hello trends!) elkaar ontmoeten.