Fintro bank
BNP Paribas Fortis Bank

Fintro Bank | De lokale bankagent

FintroOnder de vlag van BNP Paribas is Fintro een netwerk van zelfstandige bankagenten die advies verlenen aan particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen op de Belgische markt.

Om een zo volledig mogelijke dienstverlening te garanderen, zijn de 300 Fintro-agenten bovendien zelfstandig verzekeringsmakelaar. Fintro is ook bekend als de trotse hoofdsponsor van de Belgische hockeyteams.

Bij Fintro kan je rekenen op het uitgebreide producten- en dienstengamma van BNP Paribas Fortis. De Fintro-agenten zijn zelfstandige makelaars en hebben gegarandeerd een oplossing voor al jouw voor voorzorgs- en verzekeringsvragen. Van jongeren en volwassenen tot zelfstandigen en kmo’s: allemaal kunnen ze rekenen op de knowhow en het transparant advies van de Fintro bankagenten.

Professionalisme en lokale verankering zijn sleutelwoorden voor Fintro-agenten. Meer dan enkel in de buurt gevestigd, staan zij ook dicht bij de klanten en werken ze met toewijding het beste plan uit voor hun persoonlijke én professionele projecten.

Naast de lokale dienstverlening en het onlineplatform PC banking biedt Fintro ook een eigen mobiele bankservice aan, Fintro Easy banking. Eenvoudig in gebruik en natuurlijk streng beveiligd.

In België is Fintro pionier in het gebruik van sociale media. Om dichter bij de klant te staan, hebben sinds 2012 steeds meer zelfstandige agenten hun eigen Facebookpagina.

Hockey

Fintro is de trotse hoofdsponsor en supporter van de Belgische hockeyteams. In België zit deze sport duidelijk in de lift – op tien jaar tijd verdubbelde het aantal leden. Net als in het hockey staan bij Fintro respect, fair play, professionalisme en lokale betrokkenheid centraal.

Literatuur

Ook op het vlak van cultuur draagt Fintro z’n steentje bij. Al enkele jaren sponsort Fintro de twee belangrijkste boekenbeurzen van België én de Gouden Boekenuil, een van de belangrijkste Belgische literaire prijzen. Daardoor is Fintro de voornaamste literatuurpartner van het land.