Hospitalisatieverzekering
Hospitalisatieverzekeringen BNP Paribas Fortis

Hospitalisatieverzekering Plus

BNP Paribas Fortis VerzekeringenJaarlijks heeft één gezin op drie af te rekenen met een ziekenhuisopname. Elk jaar brengt één Belg op zeven een aantal dagen en nachten door in een ziekenhuisbed. Het kostenplaatje dat daaraan vast hangt, is niet mis. Ziek zijn en gehospitaliseerd worden in België blijkt namelijk een steeds duurdere aangelegenheid. Vandaar de nood aan een goede hospitalisatieverzekering.

Wat is de Hospitalisatieverzekering Plus?

De Hospitalisatieverzekering Plus biedt jou een uitgebreide bescherming tegen de financiële gevolgen van een hospitalisatie, waar ook ter wereld. Maar ze kijkt verder dan jouw verblijf in het ziekenhuis.

Voordelen

Gemoedsrust en zekerheid

Een ziekenhuisopname hoeft niet uit te monden in een fikse financiële kater. Bevrijd jezelf en jouw dierbaren dankzij een doelgerichte hospitalisatieverzekering van de financiële portie stress die een hospitalisatie met zich mee kan brengen.

Verzekerd zolang je zelf wil

Je kan als enige beslissen of de hospitalisatieverzekering ooit beëindigd moet worden. Vrije keuze van ziekenhuis en arts: dankzij de hospitalisatieverzekering ben je verzekerd van de beste verzorging en de meest geavanceerde technieken.

Vrije keuze van ziekenhuis en arts

Geniet zorgeloos van de beste verzorging en de meest geavanceerde technieken.

Waarborg zware ziekten

Terugbetaling van de ambulante medische behandeling van dertig zware ziekten. Zo voorziet onze hospitalisatieverzekering dekking bij kanker, leukemie, multiple sclerose,…

Bijstand in zowel België als in het buitenland

De Hospitalisatieverzekering Plus staat jou bij met raad en daad. Vóór, tijdens en na jouw hospitalisatie.

Lees meer details over de Hospitalisatieverzekering Plus.

Dit betreft een verzekering van AG Insurance aangeboden door BNP Paribas Fortis.