Touring Verzekeringen

Directe Verzekeringen Touring

Touring Verzekeringen

Directe verzekeringen Touring Verzekeringen

Bij Touring Verzekeringen zijn er geen tussenpersonen betrokken bij het afsluiten van de verzekeringsovereenkomsten. Zij communiceren rechtstreeks met haar verzekeringsnemers en bieden hen een aangepaste en doeltreffende service aan.

Als directe verzekeraars, bieden zij hun verzekeringscontracten onmiddellijk aan het grote publiek aan. Er is dus geen tussenpersoon zoals makelaar of agent. Er is hierdoor ook geen commissie die wordt betaald aan deze tussenpersonen waardoor haar aanbiedingen voor autoverzekeringen en motorverzekeringen aan een lage prijs kunnen worden aangeboden.

Bij Touring Verzekeringen wordt elk dossier opgevolgd door één en dezelfde persoon, gedurende het hele administratieve proces tot de afsluiting van het dossier.

De afwezigheid van een tussenpersoon doet niets af van het goede beheer van het dossier. De verzekeringsnemers krijgen advies en worden zo goed mogelijk begeleid.

De commerciële dienst van Touring Verzekeringen informeert, waarschuwt en leidt haar klanten naar de formules en garanties die het beste aansluiten bij hun profiel & noden.

De bijstandsdienst van Touring is 24/24u en 7/7d beschikbaar. Zij komt tussen bij pech onderweg, overal in België.

De dienst die schadegevallen beheert, wijst bij een ongeval een specifieke gesprekspartner toe aan de verzekeringsnemer die het dossier van A tot Z opvolgt en antwoordt op alle gestelde vragen.

De beschikbare verzekeringsproducten zijn gevarieerd en aangepast aan de profielen van haar klanten. De autoverzekeringsformules verschillen bijvoorbeeld in functie van de gewoontes van de klanten: pendelaars, motorrijders, fietsers, korte trajecten, etc.

Bovenop deze aangepaste tarieven biedt Touring Verzekeringen een reeks voordelen aan zijn verzekeringsnemers aan:

  • Dankzij de Bonus-Malus Joker is er geen verhoging van de autoverzekeringspremie bij een eerste auto-ongeval.
  • Het gedrag op de weg wordt beloond. Jonge fietsers (16-22 jaar) die geen ongeval hebben gehad gedurende 2 jaar krijgen 30% korting op hun BA-autopremie.
  • Hoe meer polissen je bij Touring Verzekeringen bundelt, hoe minder premies je betaalt.
    De verzekeringsnemers krijgen een korting van 3 tot 9% volgens het gecumuleerde aantal auto-, motor- en woningverzekeringscontracten.