Autoverzekeringen Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen Autoverzekeringen

Touring Verzekeringen

Je kan via Touring Verzekeringen bescherming Burgerlijke Aansprakelijkheid geniet met de BA autoverzekering en uitgebreidere waarborgen met de Touring omnium autoverzekeringen.

Pendelaars, fietsers, bestuurders motorfietsen en bestuurders die slechts weinig kilometer rijden per jaar kunnen bij Touring Verzekeringen kortingen genieten.

BA autoverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid)

In geval van ongevallen dekt de Touring verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid de aansprakelijkheid van de eigenaar, bestuurder, passagier en de persoon aan wie je jouw auto toevertrouwt. Dit is een wettelijk verplichte verzekering.

Mini Omnium autoverzekering

De Mini Omnium autoverzekering van Touring verzekert je voor schade veroorzaakt aan jouw voertuig. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Omnium Essentium autoverzekering

Met de Omnium Essentium autoverzekering van Touring ben je verzekerd tegen schade veroorzaakt aan jouw voertuig en krijg je zijn waarde terugbetaald in geval van totaal verlies. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium autoverzekering

De Volledige Omnium autoverzekering van Touring Verzekeringen verzekert jouw voertuig tegen alle risico’s, zijn waarde wordt terugbetaald in geval van totaal verlies. Deze formule wordt aanbevolen voor nieuwe auto’s.

Vergelijking van de omnium verzekeringsformules

Hoe kies je tussen de Mini Omnium, de Omnium Essentium® en de Volledige Omnium?
Dankzij deze vergelijkingstabel krijg je een beter overzicht van de drie formules en hun voordelen.

Je kan bij Touring Verzekeringen de volgende extra waarborgen toevoegen aan jouw autoverzekering:

Bestuurdersverzekering

De Touring bestuurdersverzekering verzekert jou  tegen lichamelijke letsels ten gevolge van een ongeval dat je zelf hebt veroorzaakt. Deze formule komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen.

Rechtsbijstandsverzekering

De verzekering Rechtsbijstand Verkeer dekt jouw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden, vluchtmisdrijf of insolventie.

Bijstand

Geniet 24u/24 en 7d/7 van bijstand bij een ongeval of panne, in België of het buitenland.

Touring Verzekeringen

Je rijdt minder en verdient daarom een verlaagd tarief. Touring Verzekeringen biedt je autoverzekeringsformules aangepast aan jouw situatie.

Kilometerverzekering

Met de formules per kilometeraantal kan je het bedrag van jouw autoverzekeringspremie verminderen indien je minder dan 15.000 kilometer per jaar aflegt. Lees hier meer over de Kilometerverzekering van Touring.

Autoverzekering voor pendelaars

Dankzij het pendelaarstarief kan je de premie van jouw autoverzekering verlagen als je naar het werk gaat met het openbaar vervoer.

Autoverzekering voor fietsers

Met ons fietsertarief kan je de premie van jouw autoverzekering verlagen als je met de fiets naar het werk gaat.

Autoverzekering voor motorrijders

Dankzij de extra voordelige aanbieding voor de autoverzekering voor motorrijders kan je de premie van jouw autoverzekering verlagen als je de eigenaar en bestuurder bent van een motor.