Federale Verzekering
Federale Verzekering

Federale Verzekering, de verzekeraar die zijn winst met jou deelt

Federale VerzekeringOp het einde van de zomer krijgen alle verzekerden een deel van hun premie terugbetaald in de vorm van restorno’s. Deze restorno’s vertegenwoordigen hun deel van de winst van Federale Verzekering.

Federale Verzekering is immers samengesteld uit onderlinge en coöperatieve maatschappijen, zodat er geen externe aandeelhouders zijn die hun deel van de winst opeisen. Het doel van Federale Verzekering is dan ook niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar wel om alle verzekerden een optimale bescherming te bieden. Voor de meeste klanten levert deze restorno enkele honderden euro’s op.

Klanten die een levensverzekering, een groepsverzekering of een andere spaar- of beleggingsformule afgesloten hebben, genieten van een hoger rendement, dankzij de aanzienlijke jaarlijkse winstdeelname.

In 2015 zal de Federale Verzekering bijna € 21 miljoen aan restorno’s en winstdeelnames kunnen verdelen onder haar klanten * !

* Restorno’s en winstdeelnames zijn voor elk product anders en evolueren met de tijd in functie van de bedrijfsresultaten en de economische conjunctuur. Ze worden bepaald door de raad van bestuur en zijn niet gegarandeerd.