Autoverzekering Federale Verzekering

Autoverzekeringen Federale Verzekering | Verzeker jouw voertuigen en verplaatsingen

Federale Verzekering autoverzekeringDe Federale Verzekering biedt je de nodige verzekeringen voor jouw auto: tegen verkeersongevallen, bij een carjacking, bij een rechtszaak als gevolg van een verkeersongeval,…

Een auto-ongeval kan zware financiële gevolgen hebben. Het is dus absoluut noodzakelijk om jouw voertuig, jouzelf en jouw passagiers goed te verzekeren. De Federale Verzekering biedt jou uitgebreide waarborgen aan voordelige tarieven.

Verplichte Verzekering B.A. Auto

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (B.A.) Auto beschermt je tegen het aansprakelijkheidsrisico voor lichamelijke en materiële schade aan derden, als gevolg van een verkeersongeval.

Omniumverzekering

De Omniumverzekering dekt de materiële schade aan jouw eigen voertuig, of je nu in fout bent of niet. Ook de schade die veroorzaakt wordt door diefstal, brand, glasbreuk, hagel (natuurgeweld)… is gedekt.

 Bestuurdersverzekering

De bestuurder van een voertuig, aansprakelijk voor een ongeval, ontvangt geen vergoeding voor eigen lichamelijk letsel. De Bestuurdersverzekering dekt de financiële gevolgen van zijn letsels of van zijn eventueel overlijden.

Verzekering Volledige Verkeersongevallen

De Verzekering Volledige Verkeersongevallen beschermt jou en jouw gezin beter. Deze verzekering dekt niet alleen jou, maar ook al jouw gezinsleden in elke verkeerssituatie, overal ter wereld, zowel als bestuurder, passagier, gebruiker van het openbaar vervoer, fietser, bromfietser of voetganger.

Jouw gerechtskosten worden gedekt via de verzekering Rechtsbijstand. Via jouw rechtsbijstandsverzekering ontvang je dus onder meer een tussenkomst in de honoraria van een door jou gekozen advocaat.