Groepsverzekering
Ondernemingen

Welcomeplan, de onthaalstructuur van Multiplan | Delta Lloyd Life

Delta Lloyd LifeDoor het veranderen van werkgever bezit jouw werknemer soms passieve pensioenplannen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. In die plannen worden geen premies meer gestort.

Met WelcomePlan van Delta Lloyd Life bied je jouw medewerkers een ideale structuur om hun pensioenreserves overzichtelijk te groeperen.

  • Jouw medewerker maakt zijn eigen keuze voor wat betreft de gespaarde pensioenreserve en de overlijdensdekking; dit wordt samengevat in één contract
  • Voortaan krijgt jouw medewerker slechts één jaarlijks overzicht; daarop staat duidelijk vermeld wat er met de reserves van zijn passieve contracten gebeurd is; hij kan op ieder moment aanpassingen doorvoeren
  • De overschakeling is volledig gratis

Wat is WelcomePlan?

WelcomePlan is de zogenaamde onthaalstructuur binnen MultiPlan. Jouw medewerker kan hier de pensioenreserves die hij opbouwde dankzij de groepsverzekeringen en/of sectorale plannen van vorige werkgevers overzichtelijk onderbrengen.

Voor wie?

WelcomePlan is een ideale oplossing voor iedereen die passieve groepsverzekeringen heeft lopen. Dat zijn jouw huidige werknemers met hun vorige, passieve plan(nen), maar ook jouw oud-werknemers die een passieve groepsverzekering bij jou hebben.

Waarom?

  • jouw medewerker bespaart jaarlijkse beheerskosten bij verschillende maatschappijen
  • het is mogelijk dat er geen dekking overlijden geldt; dan wordt de beschikbare reserve niet uitbetaald bij overlijden
  • voortaan staan alle reserves overzichtelijk in één contract in plaats van meerdere

Meer dan een must

Een onthaalstructuur aanbieden is natuurlijk een wettelijke verplichting, maar bekijk het ook als een comfortdienst naar jouw medewerkers. Met WelcomePlan houd je het voor hen én jou gemakkelijk. Delta Lloyd Life zorgt voor een eenvoudig beheer en de nodige begeleiding.