Autoverzekeringen BNP Paribas Fortis

Autoverzekeringen BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis autoverzekeringWanneer je als chauffeur een verkeersongeval veroorzaakt, dan ben je verantwoordelijk voor de vergoeding van de veroorzaakte schade.

De wettelijk verplichte verzekering B.A. Auto (Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto) behoedt jou echter voor de zware financiële gevolgen die een ongeval in fout voor jou kan hebben.

De autoverzekering van AG Insurance aangeboden door BNP Paribas Fortis biedt extra waarborgen bovenop de wettelijk bepaalde minimumwaarborgen van de verplichte B.A. autoverzekering.

Turbo Bonus

Heb je in een ver verleden een ongeval in fout gehad? En wordt dit nog steeds aangerekend door jouw verzekeraar? Met Turbo Bonus schakel je jouw bonus-malus een versnelling hoger!

Goede chauffeurs worden beloond

Geniet bij AG Insurance jouw bonus-malus -2 voor het leven en ontdek de gratis BA Max autoverzekering, de eerste B.A. Auto die de goede bestuurder altijd vergoedt voor zijn kwetsuren, zelfs bij een ongeval in fout.

Top Omnium voor nieuwe wagen of Top Occasium voor tweedehandswagen

De schade aan jouw eigen voertuig is altijd optimaal verzekerd tegen de juiste premie.

Snelle schaderegeling via TeleClaims

Eén gratis telefoontje naar 0800 96 040 en BNP Paribas Fortis zorgt onmiddellijk voor bijstand (24/7). Doe je jouw aangifte liever online, dan kan dit eveneens.

Gratis premiesplitsing

Je betaalt liever maandelijkse premies? Dat kan zonder meerprijs voor de opsplitsing van uw jaarpremie.

Een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto dekt de schade die je veroorzaakt aan anderen. Ze is wettelijk verplicht voor elke auto die zich in het verkeer begeeft. De B.A. Auto biedt jou evenwel een heel aantal extra voordelen:

Turbo Bonus

Ongevallen van langer dan 5 jaar geleden tellen niet meer mee voor de berekening van jouw bonus-malus.

Een voorbeeld: u hebt uw rijbewijs al 6 jaar, maar in het 1ste jaar heeft u een ongeval ‘in fout’ gehad. Daar trekken wij een streep door. U start dus niet aan bonus-malus 10 maar direct aan bonus-malus 5!

Bonus-malus -2 voor het leven

Eenmaal je deze bonus-malus bereikt, behoud je die levenslang … zelfs na één of meer ongevallen in fout.

BA Max

Je hebt bonus-malus -2? Dan krijg je automatisch BA Max. Gratis en levenslang.

BA Max vergoedt jou als bestuurder altijd voor jouw kwetsuren (tot € 250.000,00), zelfs na een ongeval in fout. Dit voordeel is uniek op de Belgische markt, en gereserveerd voor onze beste bestuurders.

Leeftijdsgarantie

We zeggen jouw contract nooit op enkel en alleen omwille van jouw leeftijd.

Onmiddellijke Bijstand

De Onmiddellijke Bijstand komt 24 uur op 24 tussen wanneer jouw wagen geïmmobiliseerd is na een ongeval in België of tot 30 km over de grens.
Wegslepen van jouw voertuig, passagiers op hun bestemming brengen, gratis vervangwagen voor één dag? Het is allemaal standaard inbegrepen in de B.A. Autoverzekering. Ook als het ongeval jouw fout was.

De optie Rechtsbijstand garandeert je dat een rechtsgeding jou nooit in onoverkomelijke financiële problemen brengt, zelfs niet als de betwistingen voor de rechtbank lang zouden aanslepen.

Situaties waarbij jouw Rechtsbijstandsverzekering aan het werk gaat voor jou:

  • Het ongeval dat je hebt veroorzaakt, is het gevolg van een verkeersovertreding …  Je moet naar de strafrechter en bijgevolg een advocaat inschakelen.
  • Je betwist een slechte reparatie bij jouw garagist.
  • De aansprakelijke tegenpartij heeft geen verzekering en is bovendien onvermogend.

Dit betreft een verzekering van AG Insurance aangeboden door BNP Paribas Fortis.