Familiale verzekering AG Insurance

Reisannuleringsverzekering NoGo | Annuleringsverzekering AG Insurance

3 formules om met een gerust hart op reis te gaan

AG InsuranceDe reisannuleringsverzekering NoGo vergoedt jou in geval van annulering, wijziging of onderbreking van jouw rei(s)(zen). Dit kan onverwacht gebeuren door familiale, medische of administratieve redenen.

Voor de meest aangepaste dekking kan je kiezen tussen 3 formules naargelang de samenstelling van jouw gezin: alleenstaande, koppel of gezin.

 • Alle reizen zijn verzekerd, het hele jaar door
  De reisannuleringsverzekering NoGo is geldig voor al jouw reizen, overal ter wereld, het hele jaar door en dit voor alle verzekerden.
 • Heel wat oorzaken verzekerd
  Medische, administratieve, familiale redenen,… Jouw NoGo annuleringsverzekering dekt een ruime waaier aan onaangename verrassingen.
 • Belangrijke vergoedingen
  Je bent verzekerd tot € 2 500 per persoon (maximum € 12 500 per gezin en per reis), en dit bovendien zonder vrijstelling.
 • Onderbreking van een reis ook verzekerd
  Er is ook een vergoeding voorzien als je jouw reis moet onderbreken.

De NoGo annuleringsverzekering vergoedt jou tot € 2 500 per persoon en per reis (maximum € 12 500 per gezin en per reis). Zij biedt jou 3 waarborgen, geldig 365 dagen per jaar:

 •  Je moet jouw reis annuleren? NoGo betaalt jouw annuleringskosten;
 •  Je moet jouw reis wijzigen? NoGo neemt jouw administratieve kosten ten laste en keert jou een bonus van € 75 uit als de kosten voor de wijziging minder hoog zijn dan de annuleringskosten;
 • Je moet jouw reis onderbreken? Dan vergoedt NoGo jou  (na repatriëring) de prijs van de reis in functie van het aantal niet-opgenomen dagen en kent jou bovendien een forfait toe van 10% van de vergoeding, evenals de eventuele kosten van de skipas(maximum € 250).

Bovendien kan je kiezen tussen 3 opties voor een optimale bescherming:

 •  de verhoging van de verzekerde bedragen tot € 10 000 per persoon en per reis;
 • de verzekering van jouw zakenreizen;
 • de verzekering van jouw bagage en persoonlijke spullen, in geval van diefstal, beschadiging of verlies tijdens het vervoer door een vervoermaatschappij. Ook de diefstal van jouw identiteitsdocumenten is verzekerd.

Waar?

Je bent wereldwijd verzekerd! Voor een reis in België is een minimum van 3 overnachtingen vereist.

Welke reizen?

De NoGo verzekering dekt alle reizen van alle verzekerden, inclusief citytrips, het scoutskamp van jouw kind, de uitstap van een paar dagen met jouw motorclub…

Wanneer?

Wanneer je jouw reis moet annuleren, onderbreken of wijzigen. De volgende onvoorziene gebeurtenissen zijn verzekerd door jouw NoGo:

 • familiale redenen: echtscheiding of feitelijke scheiding, annulering van een huwelijk, …
 • ziekte, complicaties tijdens de zwangerschap, ongeval, overlijden, orgaantransplantatie of complicaties te wijten aan een ernstige ziekte van een familielid tot de 3e graad of van een babysit voor de kinderen of een ziekenoppas voor gehandicapte personen, …
 • administratieve redenen: oproeping voor een militaire of  humanitaire opdracht, oproeping voor de adoptie van een kind, oproeping als getuige of  jurylid in een rechtszaak, weigering van een  visum (behalve in geval van laattijdige aanvraag), diefstal van een visum of een paspoort binnen de 7 dagen die voorafgaan aan het vertrek, …
 • ontslag om economische redenen, nieuw arbeidscontract voor onbepaalde duur, intrekking door de werkgever van reeds toegekende verlofdagen, verhuis om professionele redenen,…
 • overlijden van jouw hond, kat of paard binnen de 7 dagen vóór het vertrek.
 • diverse redenen: inhaalexamen, vertraging bij het inschepen door een defect of een ongeval, annulering door een verzekerde reisgezel, aanzienlijke materiële schade aan jouw woonplaats als gevolg van een inbraak (of poging tot inbraak), een brand, een ontploffing, een waterschade, totaal verlies of zware schade aan het voertuig in de week vóór het vertrek.

​Je moet een reis annuleren? Je hebt een probleem? Dan kan je op ons rekenen.

Dan kan je bellen naar het nummer +32 (0)2 533 75 75

De AG Insurance medewerkers zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar en pakken onmiddellijk jouw probleem aan, helpen met het invullen van jouw schadeaangifte en handelen jouw dossier zo snel mogelijk af.

Je kan jouw schadegeval ook aangeven aan jouw verzekeringsadviseur.  Hij zal jou zo goed mogelijk verder helpen.