Familiale verzekering AG Insurance

Familiale verzekeringen AG Insurance

AG InsuranceMet de familiale verzekeringen van AG Insurance bescherm je jouzelf en jouw gezin tegen problemen in jouw privéleven, ook in het buitenland.

Hieronder vind je een overzicht van het gamma familiale verzekeringen die je kan afsluiten bij AG Insurance.

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven
  De familiale verzekering BA Privéleven verzekert overal ter wereld de schade aan derden veroorzaakt door jouw gezinsleden, maar ook door jouw huispersoneel, jouw huisdieren …
 • Pack Familiale+
  Een aanvulling op jouw verzekering Top Familiale, met vergoeding zonder vrijstelling en dekking van schade veroorzaakt in vakantieverblijven, feestzalen en aan voorwerpen die je huurt of leent.
 • Huispersoneel
  Een wettelijk verplicht contract dat al jouw huispersoneel – poetsvrouw, tuinman … – verzekert tegen arbeidsongevallen, zelfs als ze occasioneel voor jou werken en niet aangegeven zijn. Met terugbetaling van de medische, farmaceutische of hospitalisatiekosten en vergoeding bij arbeidsongeschiktheid.
 • Formule 24 Privéleven
  Financiële bescherming voor arbeiders, bedienden en ambtenaren na een privé-ongeval met medische kosten, arbeidsongeschiktheid, invaliditeit of overlijden.
 • Pack Fietser
  De ideale bescherming voor de fietser, zijn fiets én zijn fietsende gezin.
 • Rechtsbijstand Privéleven
  Een waarborg die jou helpt jouw rechten te verdedigen. Met vergoeding van erelonen van experten en advocaten en van procedurekosten. Erg hoge interventieplafonds en vrije keuze van advocaat.