Autoverzekeringen AG Insurance

Autoverzekering AG Insurance | Top Bijstand

AG Insurance autoverzekeringTop Bijstand is een volledige bijstandsverzekering voor jouw voertuig (takeldienst, herstelling ter plaatse, vervangwagen…), maar ook voor jouw gezin (organisatie van jouw hospitalisatie, betaling van de repatriëringskosten…). Ze is 24u/ 24 beschikbaar is in België én in het buitenland

 • Vervangwagen
  Je krijgt tot 15 dagen lang een vervangwagen ter beschikking in België en tot 7 dagen lang als je in het buitenland verblijft.
 • Tussenkomst tot € 50.000
  Je bent ziek of gewond? Jouw medische kosten en hospitalisatiekosten worden vergoed tot € 50.000.
 • Repatriëringskosten
  Je hebt een ski-ongeval, of je breekt een been tijdens een uitstap in Zwitserland? Dan worden jouw repatriëringskosten vergoed tot € 6.250.
 • Vergoeding hotelkosten & bewaking woning
  Wanneer jouw huis zwaar beschadigd is geraakt, dan helpt Top Bijstand jou om een hotel te vinden en zorgt zij ervoor dat jouw woning goed wordt bewaakt.

Heb je problemen met jouw wagen?

Top Bijstand regelt alles: uw voertuig wordt ter plaatse hersteld of wordt naar een garage gesleept. De herstelling duurt meer dan 24 uur of uw voertuig is gestolen? U krijgt een vervangwagen gedurende maximaal 15 dagen als u in België bent en tot 7 dagen als u zich in het buitenland bevindt.

Je bent ziek? Gewond?

Top Bijstand betaalt de medische kosten en hospitalisatiekosten tot € 50.000 per persoon! Zelfs de opsporings-, reddings- en repatriëringskosten worden vergoed.

Een probleem met jouw woning in België?

Top Bijstand geeft jou informatie over herstellingsdiensten (loodgieter, elektricien, schrijnwerker, slotenmaker, …). Is jouw huis zwaar beschadigd geraakt? Dan zorgt jouw Top Bijstandsverzekering voor een hotel, betaalt de hotelkosten en zorgt ervoor dat jouw woning goed wordt bewaakt.

Waar en wanneer verzekerd?

Bij ongeval of panne met jouw wagen

Je bent verzekerd in alle landen die vermeld staan op jouw groene kaart.

Ziek, gewond, of nood aan repatriëring?

Top Bijstand komt tussen overal ter wereld!

Een probleem met jouw woning in België?

Top Bijstand snelt jou overal in België ter hulp.

Je bent geïmmobiliseerd door een ongeval, een panne of een diefstal van jouw wagen? Je bent ziek of gewond, of er is een probleem met jouw woning? Dan kan je rekenen op de Top Bijstand verzekering, je hoeft slechts één telefoontje te plegen om onze bijstandsdienst aan het werk te zetten om jouw probleem te helpen oplossen. AG Insurance biedt jou:

 • Eenvoud
  Eén telefoontje volstaat om een afspraak te maken bij een garagist;
 • Flexibiliteit
  Je kiest zelf de hersteller of je doet een beroep op één van onze  2500 erkende herstellers
 • Gemak
  Je krijgt een vervangwagen als je jouw voertuig laat herstellen bij één van onze erkende herstellers en indien je in recht bent. Bovendien betaalt AG Insurance de factuur rechtstreeks aan de garagist.

Top Bijstand is voorbehouden aan de klanten die een verzekering BA Auto bij AG Insurance hebben afgesloten.