Leningen Beobank

Lening voor aankoop stookolie | Beobank

BeobankEen stookolielening is een lening op afbetaling die je kan afsluiten bij banken zoals Beobank. Dankzij deze lening kan je aan een voordelige rentevoet een voorraad stookolie aankopen via een leverancier naar keuze.

Hieronder kan je een simulatie uitvoeren voor de financiering van jouw stookolie en de tarieven van verschillende kredietverstrekkers vergelijken zodat je de beste keuze kan maken.

 • Je geniet een interessante rentevoet
  Je geniet een voordelige rentevoet van 3,49% JKP1 voor een energielening
 • Makkelijk betalen
  Je kan jouw lening terugbetalen op 12 maanden.
 • Snelle afhandeling
  Beobank onderzoekt jouw aanvraag en ondertekent de kredietovereenkomst indien jouw aanvraag wordt aanvaard na onderzoek van jouw dossier. Hierna wordt het geld voor jouw energielening ter beschikking gesteld via je Beobank rekening.
 • Een Beobank specialist aan jouw zijde
  Een Beobank medewerker luistert naar jouw wensen en helpt jou verder met jouw vragen omtrent & aanvraag voor jouw energielening.

1 Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 3,49% (vaste actuariële debetrentevoet: 3,49%), onder voorbehoud van aanvaarding van jouw dossier door Beobank en wederzijds akkoord. Voor een ontleend bedrag van minimum 500€ en maximum 2.500€ terugbetaalbaar op 12 maanden. Op voorlegging van de stookoliefactuur, bestel- of leveringsbon.Voorbehouden aan particulieren. Rentevoet geldig op 01/07/2015, onder voorbehoud van wijzigingen.

Een stookolielening van € 1200 die je dient terug te betalen in 12 maandaflossingen aan een JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 3,49% (vaste actuariële debetrentevoet: 3,49%) resulteert in een maandelijks te betalen bedrag van € 101,87 gedurende 12 maanden en een totale terug te betalen som van € 1.222,44

 • De stookolielening bij Beobank kan enkel worden afgesloten door particulieren
 • De energielening kan worden aangevraagd voor een leenbedrag van minimum € 500 en max. € 2500
 • De lening dient te worden terugbetaald binnen de 12 maanden na het afsluiten van de energielening en ontvangst van het ontleende geld
 • Je dient met een factuur, bestel- of leveringsbon van jouw aangekochte stookolie aan te tonen dat je met de energielening jouw factuur voor de stookolie betaalt.

Let op, geld lenen kost ook geld!
De rentevoeten worden op geregelde tijdstippen gewijzigd door financiële dienstverleners. De vermelde rentevoeten op deze website gelden enkel als indicaties. Raadpleeg steeds de website en het contractvoorstel van de betreffende kredietinstellingen om de geldende rentevoeten te verifiëren alvorens een beslissing te nemen.

V.U.: Beobank NV/SA, kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147, RPR Brussel, IBAN: BE77 9545 4622 6142 – BIC: CTBKBEBX. FSMA 19688 A.

Simulatie stookolielening

FINANCIËLE INSTELLING RENTE (JKP) SIMULATIE EN OFFERTE MINIMUM BEDRAG MAXIMUM BEDRAG VOOR PRIVÉ GEBRUIK VOOR BEROEP OF BEDRIJF
Beobank vanaf 3,46% OfferteSimulatie € 500 € 2.500 Ja Nee