Autoverzekering
Autoverzekering acties

Bespaar gemiddeld € 201* op jouw autoverzekering | Touring Verzekeringen

Touring autoverzekering 201 euro besparen

Touring Verzekeringen autoverzekeringWaarom zou je moeten kiezen tussen een aantrekkelijk tarief en een kwaliteitsverzekering? Bij Touring Verzekeringen krijgt je ze beide.

Wist je dit ?

Een studie* heeft uitgewezen dat verzekeringnemers gemiddeld € 201 besparen door over te stappen naar Touring Verzekeringen.

Vraag nu jouw offerte online aan en geniet 20% korting! **

Geniet van onder meer de volgende voordelen:

  • Scherpe tarieven op maat van jouw profiel
  • Bijstand inbegrepen bij ongevallen
  • Bonus/malus-joker: het eerste ongeval dat u zelf veroorzaakt, telt niet
  • Eén van de sterkste en meest voordelige autoverzekeringen op de markt
  • Een klantendienst die 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 beschikbaar is

Heb je vragen over de autoverzekering van Touring Verzekeringen?

Bereken dan meteen jouw premie via een simulatie, contacteer Touring Verzekeringen telefonisch op 02 505 67 00, of ga langs in één van de  dichtstbijzijnde winkels waar je terecht kan voor vrijblijvend advies over jouw verzekeringen en voor het afsluiten van alle Touring Verzekeringen bijstandsproducten.

* Studie Tell-ID² – augustus 2014 –uitgevoerd bij een representatief staal van 174 nieuwe klanten die genieten van het internettarief. Deze klanten besparen gemiddeld € 201.

**In vergelijking met onze andere verkoopkanalen (telefoon, post of agentschappen). Dit voordeeltarief wordt toegekend aan elke nieuwe klant die een eerste prijsofferte voor een autoverzekering heeft aangevraagd via internet, mag gecumuleerd worden met andere eventuele promoties en is onderworpen aan onze klassieke aanvaardingsregels. De korting van 20% is van toepassing op de B.A. en de Omnium.