Brandverzekering Federale Verzekering

Brandverzekering Federale Verzekering

Federale VerzekeringIs jouw woning voldoende verzekerd tegen brand en natuurrampen?

Je wil ook wat jouw aansprakelijkheid betreft optimaal verzekerd zijn voor jouw bouwwerken en elke mogelijke vertraging vermijden? Net gebouwd en wenst een voldoende bescherming tegen eventuele zware gebreken? Een hypothecair krediet afgesloten, maar je stelt jou de vraag of jouw gezin financieel zal overleven wanneer je iets overkomt?

Federale Verzekering heeft alle risico’s geïdentificeerd en biedt jou oplossingen op maat.

Multirisk Woning

Van een brandverzekering verwacht je dat ze zoveel mogelijk risico’s en goederen dekt. Je verwacht ook een rechtvaardige schadeloosstelling. De Federale Verzekering doet haar onze uiterste best om jou een gepaste dekking te bieden. Een dekking die zo volledig mogelijk is, aan een zeer competitieve prijs. En dat is ook zo, want elk jaar betaalt Federale Verzekering een deel van jouw premies terug in de vorm van  restorno’s.

Verzekering Alle Bouwplaats Risico’s (ABR)

Als bouwheer ben je door de verzekering Alle Risico’s Bouwplaats voor particulieren gedekt tegen materiële schade aan het bouwwerk die zich voordoet tijdens de werken én tegen schadeclaims die ingediend worden door derden.

Verzekering Tienjarige Aansprakelijkheid F-10

De verzekering Tienjarige Aansprakelijkheid F-10 voor particulieren dekt gedurende een periode van 10 jaar de zware gebreken aan jouw pas opgerichte gebouw, maar ook jouw burgerlijke aansprakelijkheid ten aanzien van derden, en mogelijke burenhinder.

Schuldsaldoverzekering, voor terugbetaling van jouw hypothecaire krediet bij overlijden

De schuldsaldoverzekering voor terugbetaling van jouw hypothecaire krediet bij overlijden is een overlijdensverzekering die afgesloten wordt in aanvulling op een hypothecair krediet. Bij overlijden zal de lening terugbetaald worden in verhouding tot het verzekerde kapitaal. Als je onlangs een woning of een ander duurzaam goed hebt aangekocht is deze verzekering onmisbaar, als bescherming voor jouw nabestaanden.