Brandverzekering AXA

Cosymax, de 5-sterren brandverzekering

AXA Verzekeringen

AXA Cosymax is een 5-sterren brandverzekering die jou overal tegen vrijwel alles beschermt. Met deze brandverzekering kan je ook jouw tweede verblijf verzekeren.

Met Cosymax ben je beschermd tegen vrijwel alles wat in en rond jouw woning kan gebeuren. Brand, ontploffing, blikseminslag, natuurrampen,… Ook vele andere kleinere tegenslagen zijn verzekerd. Het gebarsten scherm van jouw flatscreen TV bijvoorbeeld. Of de ontdooide voedingsmiddelen na een blikseminslag.

 • Ook bescherming voor jouw tuin, vakantiewoning, kot…
  Jouw tuinmeubelen, zonnepanelen, tuinhuis, zwembad, privégarage op een ander adres, jouw vakantieverblijf, jouw hotelkamer, het zaaltje dat je huurt voor een familiefeest, het kot van jouw zoon of dochter, … Waar je ook gaat, Cosymax dekt al deze zaken.
 • Dekking na verhuis
  Jouw Cosymax-waarborgen gelden ook voor jouw nieuwe adres, tot 3 maanden na jouw verhuisdatum.
 • Korting bij bouwen of renoveren
  Je bouwt of renoveert? Dan krijg je 10 jaar lang een korting op jouw verzekeringspremie.
 • Noodonderkomen en gepaste opvang
  Na brand of waterschade zit je met de handen in het haar. Waar ga je de volgende nacht slapen? Wij zorgen dat je meteen een noodonderkomen krijgt. Als je dat wil zoeken we daarna samen met jou naar een voorlopige woning, tot jouw eigen woning weer bewoonbaar is. En we zorgen dat kinderen, mindervaliden en dieren opgevangen worden.
  Je hoeft geen gedetailleerde inventaris van jouw huidige of toekomstige goederen op te stellen. Jouw makelaar werkt met een eenvoudig systeem om de te verzekeren waarde van jouw woning en jouw bezittingen te bepalen.
 • Volledige dekking
  Er bestaan weinig andere brandverzekeringen die zo ruim beschermen als Cosymax. Alles wat niet uitdrukkelijk uitgesloten is, is immers verzekerd. Slechts enkele zaken niet. Ze staan uitdrukkelijk in de voorwaarden van jouw polis vermeld. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
 • Uitbreidbaar
  Cosymax is een 5-sterren brandverzekering. En tegen een voordelige prijs voeg je ook diefstal, rechtsbijstand en een familiale verzekering toe aan Cosymax.

Je geniet bij AXA als 50-plusser de volgende voordelen:

 • Een voorkeurtarief (vraag ernaar bij jouw makelaar)
 • Een exclusieve dienstverlening

Heb je een probleem met de verwarming, de elektrische installatie of de leidingen? Dan stuurt AXA op hun kosten en binnen de 24 uur een specialist die het probleem oplost. Voor een maximumbedrag van 200 euro (inclusief btw) per interventie en dit tot twee keer per jaar, zelfs als er geen schadegeval is. Indien jouw verwarming het bijvoorbeeld laat afweten, dan wordt zo spoedig mogelijk een hersteller gestuurd.