Brandverzekering AG Insurance

Verzekering Bijstand Woning | Brandverzekering AG Insurance

AG InsuranceJe hebt schade en wil snel worden geholpen. Indien dit nodig zou zijn, dan komt er meteen iemand langs om de eerste dringende maatregelen te nemen.

Bijstand woning is inbegrepen in de Top Woning brandverzekering en ontneemt jou alle last bij een schadegeval aan je woning of daarbuiten.

 • Tijdelijk verblijf en opvang
  Je hoeft je bij grote schade geen zorgen maken,  jouw bijstandsverzekering woning regelt alles en zorgt voor een tijdelijk verblijf in bijvoorbeeld een hotel of voor de opvang van jouw kinderen of huisdieren.
 • Slotenmaker inbegrepen
  Je bent jouw sleutels kwijt of je hebt problemen met jouw slot. Geen probleem, een slotenmaker komt langs zonder dat je hoeft te betalen.
 • Telefonische inlichtingen de klok rond
  Je hebt een vakman nodig, maar weet niet goed waar hem te vinden. Dan kan je deze dag en nacht telefoneren voor de nodige info.

Je kan een beroep doen op bijstand woning bij schade aan jouw woning. Deze bijstand regelt en organiseert voor jou:

 • het redden en bewaren van jouw verzekerde goederen
 • de opvang van jouw kinderen en huisdieren
 • een voorschot om de eerste dringende maatregelen te dekken
 • een terugkeer naar België als je op het moment van de schade in het buitenland verblijft

Je kan ook zonder schadegeval terugvallen op bijstand woning.

Een slotenmaker helpt jou uit de nood als je niet meer binnen kan in jouw woning door problemen met jouw sleutels of het slot.

En je kan dag en nacht telefonisch inlichtingen krijgen over vaklui met een express-dienst, het dichtstbijzijnde ziekenhuis, de ambulance uit jouw buurt, …

Waar en wanneer ben je verzekerd?

​ Je kan rekenen op bijstand woning voor jouw verzekerde woning en de inhoud in België. Alle verzekerde personen kunnen gebruik maken van de inlichtingendienst.

Je moet maar één telefoontje plegen en een specialist staat jou bij. Hij of zij helpt jou de eerste dringende maatregelen te nemen, regelt eventueel de bewaking van de woning en de opvang van jouw kinderen en huisdieren. Hij reserveert zelfs voor jou een hotel als tijdelijke verblijfplaats.

Je kan in zeer dringende gevallen (bijvoorbeeld als er dakpannen zijn weggewaaid van jouw dak) rekenen op een vakman die bij jou langskomt om de eerste noodmaatregelen te nemen.

Heb je jouw sleutel binnen laten liggen, breekt jouw sleutel af in het slot of heb je andere problemen met jouw sleutel of slot en kan je niet meer binnen, dan komt een slotenmaker kosteloos bij jou langs.