Brandverzekering AG Insurance

Pack Tuin tuinverzekering | Woonverzekering AG Insurance

Herstel van jouw tuin na beschadiging

AG InsuranceJe spendeert heel wat tijd en geld in jouw tuin. Je zoekt daarom een tuinverzekering die zorgt voor de herstelling na beschadiging door storm, hagel, overstroming,…

Pack Tuin is een echte tuinverzekering en breidt de dekkingen van jouw woonverzekering Top Woning uit naar jouw tuin. Zelfs schade toegebracht door wild of paarden is gedekt in deze uitbreiding van jouw woonverzekering.

 • Alle tuinmeubelen verzekerd
  Je hebt heel wat tuinmeubelen en ander tuinmateriaal. Pack Tuin vergoedt de schade of diefstal, ook als ze in de openlucht staan.
 • Hogere vergoeding voor bodemsanering
  Wanneer jouw bodem is vervuild door stookolie, dan ontvang je een hogere schadevergoeding dan in de gewone woningverzekering.

Schade aan jouw tuin en jouw tuinmeubelen door hagel, storm, overstroming of een ander gedekt schadegeval? Dan zal Pack Tuin de herstelling van jouw tuin vergoeden. Dit geldt zowel voor de beplanting als voor de tuinmeubelen of ander tuinmateriaal in de openlucht. De maximale vergoeding bedraagt € 27.895,00* voor planten (maximum € 557,88* per plant) en € 4463* voor tuinmeubelen.

Ook diefstal van jouw tuinmeubelen of andere voorwerpen die buiten liggen (bv jouw barbecue, tuingereedschap of tuindecoratie) is gedekt tot € 4463* als je verzekerd bent tegen diefstal in de woonverzekering.

Pack Tuin trekt de vergoeding voor de sanering van de bodem die door stookolie is vervuild, op van € 5.600,00* in de gewone woonverzekering tot € 14.000,00*.

Waar en wanneer ben ik verzekerd ?

​ Jouw tuinverzekering is geldig voor jouw tuin of de beplantingen op het terras van jouw woning die in België ligt en verzekerd is in Top Woning.

Een paar voorbeelden:

 • Door een hevige storm valt een boom om in jouw tuin en vernielt heel wat beplanting.
  Pack Tuin vergoedt de schade aan de beplanting en de tuin én het verwijderen van de boom.
 • Jouw opblaasbaar zwembad is lek en het weggelopen water beschadigt jouw gazon.
  Dankzij Pack Tuin kan je jouw gazon laten herstellen.
 • Een barbecue loopt uit en je besluit om pas de volgende ochtend op te ruimen. Maar ’s nachts worden jouw tuinmeubelen en barbecuestel gestolen.
  Pack Tuin vergoedt de diefstal als je verzekerd bent tegen diefstal in jouw Top Woning woonverzekering.

Je hoeft maar één telefoontje te plegen naar jouw onafhankelijke makelaar of AG Insurance en een specialist neemt jouw dossier ter harte.

In dringende gevallen kan je rekenen op bijstand de klok rond.​