Autoverzekeringen voor jongeren

Touring autoverzekering voor jongeren tussen 18 en 29 jaar

Touring Verzekeringen autoverzekeringTouring Verzekeringen heeft een goede reputatie op vlak van autoverzekeringen voor jonge bestuurders. Deze verzekeraar is overigens één van de voordeligste keuzes als je minstens 26 jaar oud bent en je de BA autoverzekering aanvult met een omniumwaarborg.

Jongeren zijn welkom bij Touring op voorwaarde dat zij minstens één jaar rijervaring achter de rug hebben en dat het te verzekeren voertuig een vermogen heeft van maximaal 75 kW.

Voordelen

  • Touring Verzekeringen behoort tot de verzekeraars die één van de goedkoopste autoverzekeringen aanbiedt in België.
  • Touring biedt diverse kortingen voor hun ganse aanbod verzekeringen, zoals de korting van 20% wanneer je de offerte voor jouw autoverzekering via het Internet aanvraagt en de korting van maar liefst 30% die je ontvangt als jongere als je gedurende minstens twee jaar een brommerverzekering of scooterverzekering had afgesloten voordat je bij hen overstapt naar een autoverzekering.
  • Je geniet bij Touring bovendien van 3% tot 9% korting wanneer je meerdere verzekeringen bij hen afsluit samen met de Touring autoverzekering.

Nuttige info

Touring Verzekeringen is voornamelijk een directe verzekeringsmaatschappij die via het Internet haar producten aanbiedt, maar ze beschikken ook over een klein netwerk van zo’n 12 kantoren waar je terecht kan met vragen over hun aanbod. Je geniet echter 20% korting indien je rechtstreeks via het Internet jouw autoverzekering afsluit en niet in een verkoopskantoor.