Autoverzekeringen voor jongeren

Generali autoverzekering voor jongeren van 24 tot 29 jaar

Generali autoverzekeringGenerali Verzekeringen verzekert jongeren die minstens 24 jaar oud zijn en die minstens 5 jaar rijervaring hebben. Je mag de laatste 3 jaar ook geen ongeval in fout hebben gehad.

Indien je voldoet aan deze voorwaarden, dan kan je ofwel rechtstreeks bij Generali terecht ofwel via een verzekeringsmakelaar.

Indien je niet over de vereiste 5 jaar rijervaring beschikt en je wenst toch een Generali autoverzekering afsluiten, dan raden we jou aan om een makelaar te contacteren en te bespreken of een autoverzekering afsluiten mogelijk is in jouw geval.

Voordelen

  • Je kan bij Generali aantrekkelijke tarieven genieten voor jouw autoverzekering voor privé-gebruik als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden, en als je kiest voor een wagen met een vermogen van maximum 121 kW en een leeftijd van maximum 7 jaar.
  • De autoverzekering van Generali bevat standaard een bijstandsverzekering. De bijstand wordt aangeboden in samenwerking met Europ Assistance.
  • De prijs voor een Generali autoverzekering is dezelfde als je het contract rechtstreeks afsluit via de website van Generali of als je verkiest om de verzekering af te sluiten via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar.
  • Generali biedt ook een Joker voor goede bestuurders zodat jouw premie niet verhoogt bij een ongeval in fout.

Nuttige info

Hou er rekening mee dat Generali ook enkel heel specifieke bijkomende voorwaarden stelt om jou de meest voordelige tarieven te kunnen toekennen. Om de voordeligste premie te kunnen genieten als jongere moet je namelijk op zijn minst aan twee van drie onderstaande extra voorwaarden voldoen:

  • Eigenaar zijn van een eigen woning
  • Gehuwd zijn, samenwonen met iemand, of minstens één kind hebben
  • Beschikken over een arbeidscontract van onbepaalde duur