Autoverzekeringen voor jongeren

Argenta autoverzekering voor jongeren tussen de 18 en 29 jaar

Argenta autoverzekeringArgenta verzekert jonge bestuurders, weliswaar aan tarieven die aanzienlijk hoger liggen dan andere maatschappijen. Indien je als jonge bestuurder op zoek bent naar een voordelige autoverzekering, dan is Argenta in de meeste gevallen niet de beste keuze.

Argenta is een verzekeraar die zich richt op gezinnen en heeft een zeer sterke reputatie op vlak van dienstverlening, schaderegeling en voordelige tarieven. De voordelige tarieven zijn echter niet van toepassing op het segment van de autoverzekeringen voor jongeren.

Voordelen

  • Eenmaal je niet langer als jonge bestuurder wordt beschouwd (vanaf je 30ste) en je enkele jaren rijervaring op zak hebt, kan je bij Argenta genieten van een zeer aantrekkelijke tarieven en een uitstekende dienstverlening door het netwerk van Argenta verzekeringsmakelaars.
  • Ervaren, goede bestuurders ontvangen ook een Joker bij Argenta, hetgeen hen beschermt tegen tariefverhogingen na een ongeval in fout.

Nuttige info

Hou er rekening mee dat wanneer je als jonge bestuurder toch zou kiezen om een verzekering af te sluiten bij Argenta, jouw bonus-malusgraad met maar liefst 9 graden zal stijgen indien je twee keer betrokken bent bij een ongeval waar je zelf verantwoordelijk bent. Bij andere verzekeraars stijgt de bonus malus slechts met 4 graden bij een ongeval in fout.