Autoverzekeringen voor jongeren

AG Insurance autoverzekering voor jongeren tussen de 18 en 29 jaar

AG Insurance autoverzekering

Je kan als jonge bestuurder bij AG Insurance terecht voor een autoverzekering mits je voldoet aan bepaalde voorwaarden:

  • Indien je als jongere nog inwoont bij jouw ouders, dan is er de voorwaarde dat de ouders ook een autoverzekering BA dienen te hebben afgesloten bij AG Insurance.
  • Indien je als jongere niet meer bij jouw ouders woont, dan kan je ook een autoverzekering afsluiten op voorwaarde dat je eveneens een brandverzekering en familiale verzekering afsluit bij AG Insurance.

Nuttige info

Indien jouw ouders beschikken over een wagen die is verzekert bij AG Insurance, dan kan je jou als ‘gewone bestuurder’ toevoegen in hun verzekeringspolis als occasioneel gebruiker van die wagen. Je kan dan verzekerd de weg op met de wagen van jouw ouders, maar dan enkel op voorwaarde dat je de wagen slechts sporadisch gebruikt en je dus niet de de voornaamste bestuurder wordt van die wagen.

Door jou toe te voegen aan de polis van jouw ouders geniet je bovendien het voordeel dat de jaren rijervaring die je opdoet met de wagen van je ouders, ook meetellen bij de latere bonus-malus berekening. Wanneer je dan later jouw eigen wagen aanschaft, dan start je meteen met een lagere bonus-malusgraad, waardoor het tarief voor jouw autoverzekering lager zal liggen.