Autoverzekeringen

Generali autoverzekering

Generali autoverzekeringGenerali is reeds meer dan 110 jaar actief in België. Deze maatschappij is een Europese topspeler in verzekeringen en telt wereldwijd maar liefst 72 miljoen klanten.

Tot de Generali verzekeringsgroep behoort ook Europ Assistance, de bijstandsverzekeraar die jou helpt bij pech met de wagen. De bijstandsverzekering van Europ Assistance is bij Generali steeds standaard inbegrepen als je een Generali autoverzekering afsluit.

Werkwijze

Je kan een Generali autoverzekering rechtstreeks afsluiten via Generali zelf, of een onafhankelijke makelaar onder de arm nemen om jou te laten adviseren over zowel de verzekeringen van Generali als die van andere verzekeringsmaatschappijen. Je zal overigens dezelfde prijs betalen of je nu jouw autoverzekering direct afsluit bij Generali zelf of via een onafhankelijke makelaar.

Doelgroep

Generali richt zich met haar uitgebreide gamma verzekeringen op zowel gezinnen als op ondernemers.

Jongeren zijn bij Generali ook welkom voor een autoverzekering voor jonge bestuurders, weliswaar pas vanaf 24-jarige leeftijd. Om als jongere tussen de 24 en 29 een autoverzekering bij Generali te kunnen afsluiten ben je bovendien verplicht om een onafhankelijke makelaar te contacteren.

Voordelen

Generali biedt over het algemeen voordelige tarieven voor haar verzekeringsproducten waaronder de autoverzekering. Een groot voordeel is dat je de Generali autoverzekering kan afsluiten via een onafhankelijk verzekeringsmakelaar zonder dat je hiervoor meer zou betalen dan wanneer je de verzekering rechtstreeks zou afsluiten via Generali.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen jonge bestuurders voordelige prijzen genieten bij Generali.

De Generali omniumverzekering in het bijzonder is erg voordelig als je voldoet aan bepaalde voorwaarden.

Bij de BA autoverzekering is standaard de bijstandsverzekering van Europ Assistance inbegrepen. Via de autoverzekering BA ontvang je bovendien ook een vervangwagen gedurende maximaal 3 dagen bij een ongeval.