Autoverzekeringen

Ethias autoverzekering | Voordelen, werkwijze en offerte

Ethias autoverzekeringEthias Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die doorgaans zeer goed scoort op vlak van klantentevredenheid, schaderegeling, algemene dienstverlening en voordelige prijzen voor autoverzekeringen.

Werkwijze

Bij Ethias heb je de keuze om jou te laten bijstaan door een medewerker in één van de meer dan 40 Ethias-kantoren of om jouw verzekeringen volledig via de website van Ethias af te sluiten.
Eenmaal je klant bent bij Ethias kan je jouw autoverzekering en eventuele andere Ethias verzekeringen beheren via een beveiligde klantenzone op hun website.

Doelgroepen

Alle leeftijdscategorieën zijn welkom bij Ethias en kunnen genieten van voordelige prijzen. Dit geldt ook voor jonge bestuurders en voor senioren met veel rijervaring die mogelijk in het verleden betrokken zijn geweest bij ongevallen.

Voordelen

Goede bestuurders krijgen bij Ethias een Joker. Dit is een voordeel dat jou veel geld kan besparen wanneer je in een ongeval bent betrokken waarvoor jij aansprakelijk wordt gesteld. Dankzij het inzetten van jouw Joker vermijd je dan namelijk dat jouw verzekeringspremie door de verzekeraar wordt verhoogd door het ongeval in fout.

Een van de diverse andere voordelen bij Ethias is de Bob-waarborg. Deze waarborg verzekert de Bob-chauffeur die vrijwillig de eigenaar van de wagen (samen met eventuele passagiers) naar huis brengt in de verzekerde wagen wanneer de eigenaar teveel heeft gedronken.

Ethias biedt ook het ganse jaar door tal van kortingen aan voor zowel haar aanbod autoverzekeringen als voor haar andere verzekeringen.