Autoverzekeringen

DVV autoverzekering

DVV autoverzekeringDVV staat voor De Volksverzekering en werd in 1929 onder de naam Centrale Volksverzekering opgericht binnen het ACW.

Intussen maakt DVV deel uit van de verzekeringstak van Belfius die zelf ook haar eigen autoverzekeringen aanbiedt.

Werkwijze

Je kan een autoverzekering afsluiten bij DVV Verzekeringen via een uitgebreid netwerk van verzekeringsmakelaars die exclusief de producten van DVV verdelen. Deze makelaars zijn dus geen onafhankelijke makelaars die verzekeringen van verschillende maatschappijen kunnen aanbieden, maar makelaars verbonden aan DVV en die enkel het gamma van DVV kunnen adviseren en verkopen.

In België zijn er ruim 300 kantoren waar je jou kan laten adviseren over het volledige aanbod verzekering dat behalve autoverzekeringen onder meer ook een brandverzekering, familiale verzekering en spaarverzekeringen omvat.

Doelgroep

De autoverzekeringen van DVV zijn gericht op alle leeftijdscategorieën, inclusief jongeren.
Gezien DVV over het algemeen merkbaar duurder is dan meeste andere verzekeringsmaatschappijen richt men zich niet tot klanten die in de eerste plaats op zoek zijn naar de goedkoopste autoverzekering.

Kwaliteit primeert bij DVV, hetgeen heeft geleid tot de overwegend positieve scores en grote klantentevredenheid bij verzekerden die zich laten beschermen door deze maatschappij.

DVV voert ook een actief beleid gericht op het verzekeren van jonge bestuurders, dit in tegenstelling tot verzekeringsmaatschappijen die eerder gericht zijn op het aanbieden van de goedkoopste autoverzekeringen en jongeren doorgaans weigeren.
Jongeren genieten onder meer ook een korting op hun DVV autoverzekering BA en omniumverzekering indien ze een cursus defensief rijden hebben gevolgd bij een erkend rijvaardigheidsinstituut.

Verder voert DVV een beleid gericht op milieubewuste klanten. Klanten die met een milieuvriendelijke wagen rijden genieten namelijk een EcoMobility-korting van maar liefst 20%.

Voordelen

Je geniet via DVV Verzekeringen solide bescherming via een maatschappij met een goede reputatie.

De waarborgen zijn uitgebreider dan bij goedkopere verzekeraars en op vlak van dienstverlening scoort DVV op de meeste vlakken zeer goed.

Bij een DVV autoverzekering is er ook standaard een bijstandsverzekering inbegrepen waarop je kan rekenen in geval van pech onderweg.

Hun autoverzekering biedt verder een Joker aan goede bestuurders via het DVV Stars getrouwheidsprogramma.

Het Drive for Life programma biedt jou bovendien ook een levenslange garantie op een BA autoverzekering bij DVV.