Autoverzekeringen

AG Insurance autoverzekering

AG Insurance autoverzekeringAG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België met ruim 3,5 miljoen klanten. Hun positie als marktleider hebben ze verdiend door een combinatie van aantrekkelijke prijzen voor hun kwalitatief sterke verzekeringen, een vlotte schaderegeling met ruime vergoedingen en een goede dienstverlening door de medewerkers van AG Insurance.

Werkwijze

De verzekeringen van AG Insurance zijn verkrijgbaar via onafhankelijke verzekeringsmakelaars, Fintro bankkantoren (onderdeel van BNP Paribas Fortis), kantoren van BNP Paribas Fortis en via bPost Bank.

Doelgroepen

Alle leeftijdscategorieën zijn welkom bij AG Insurance, ook jonge bestuurders die een eigen wagen willen verzekeren. Jonge bestuurders zullen weliswaar een hogere premie betalen dan bij bepaalde andere maatschappijen zoals de Federale Verzekering of Ethias Verzekeringen indien zij over weinig rijervaring beschikken.

Goede bestuurders en klanten die verschillende verzekeringen bundelen genieten in het bijzonder veel voordelen bij AG Insurance.

Voordelen

Met haar zeer sterke reputatie als marktleider in de verzekeringswereld en haar solide financiële positie ben je als klant bij AG Insurance goed beschermd bij onder meer ongevallen met de wagen.

Je geniet met een AG Insurance autoverzekering gaat vergelijken met andere verzekeraars bovendien tal van voordelen en kortingen waardoor een offerte van AG Insurance niet mag ontbreken bij het vergelijken van autoverzekeringen. Verder op deze pagina lees je meer over deze verschillende voordelen en kortingen.

Wanneer je de premies voor een AG Insurance autoverzekering gaat vergelijken met andere verzekeraars zoals ING of directe verzekeraars zoals Corona Direct, dan zal je kunnen vaststellen dat de prijzen van AG Insurance hoger liggen. Bij een vergelijking van verzekeringen dien je evenwel aandachtig de voorziene waarborgen en beschikbare opties te evalueren zodat je geen eenzijdige beslissing neemt enkel op basis van de prijs. De beste keuze voor een autoverzekering vereist namelijk dat je ook de globale kwaliteit van de aangeboden verzekering evalueert voor jouw persoonlijke situatie.

Door verschillende verzekeringen zoals een familiale verzekering en een brandverzekering samen met jouw autoverzekering te bundelen, verkrijg je bij AG doorgaans een verzekeringspakket dat zeer competitief is in vergelijking met andere verzekeraars.

Bovendien biedt AG Insurance goede bestuurders gratis de BA Max bestuurdersverzekering aan. Deze waarborg vergoedt jouw lichamelijke letsels bij een ongeval tot maar liefst € 250 000, zelfs indien je zelf verantwoordelijk bent voor het ongeval.

Goede bestuurders worden bij AG Insurance ook levenslang een bonus-malusgraad van -2 aangeboden. Bij een eerste en tweede verkeersongeval in fout zal je hierdoor geen hogere verzekeringspremie hoeven te betalen. Je beschikt bij AG dus over twee Jokers die jou beschermen tegen prijsverhogingen, terwijl andere maatschappijen die werken met Jokers slechts één enkele Joker aanbieden aan goede chauffeurs.