Autoverzekeringen

Actel Direct autoverzekering

P&V Verzekeringen autoverzekeringActel Direct was tot 2015 een directe verzekeraar die deel uitmaakte van de P&V verzekeringsgroep. Sinds 2015 zijn de verzekeringsactiviteiten van Actel Direct overgenomen door P&V Verzekeringen.

Je kan door deze wijziging een P&V autoverzekering afsluiten via een netwerk van exclusieve verzekeringsmakelaars uit het netwerk van P&V Verzekeringen.

Werkwijze

De verzekeringen van Actel Direct waren tot 2015 enkel rechtstreeks verkrijgbaar via Actel Direct per telefonisch, per e-mail of via hun website.

Doelgroepen

Alle leeftijdscategorieën waren welkom bij Actel Direct, ook jongeren vanaf 20 jaar die een eigen wagen willen verzekeren. Gezinnen konden erg voordelige prijzen genieten bij Actel, maar ook als je geen gezin hebt kon je ook heel aantrekkelijke premies bekomen indien je verschillende verzekeringen samen bundelde.

Voordelen

Actel Direct maakt anno 2016 deel uit van P&V Verzekeringen, je kan daarom rekenen op een solide verzekeraar die op verschillende vlakken zeer goed scoort. Voor verschillende profielen en verzekeringen komen zij als één van de voordeligste verzekeraars naar voren.

In tegenstelling tot de meeste andere maatschappijen voorziet de BA autoverzekering van P&V standaard in een beperkte waarborg voor pechverhelping, een beperkte bestuurdersverzekering, een beperkte rechtsbijstand en een vervangwagen ook al ben je in fout. Het gaat hier weliswaar om beperkte dekkingen, en wat de rechtsbijstandsverzekering betreft is deze niet van dezelfde kwaliteit als bijvoorbeeld de rechtsbijstand die je bij DAS Rechtsbijstand krijgt.

De P&V autoverzekering omvat ook een Bob-waarborg evenals een Joker die je beschermt tegen premieverhogingen bij een ongeval in fout.